×
Meniu

Role Femei

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți
Nivel abilități

Important de știut

Role pentru femei pe toate gusturile

Pe această pagină veți găsi role pentru femei și fete, cu diferite design-uri și scopuri. Avem role pentru transportul în oraș , fitness sau recreaționale, cu o varietate mare de modele și culori. Cu siguranță vei găsi perechea potrivită nevoilor și dorințelor tale.

Roți mai mici pentru rolele de femei

Rotile mai mici sunt ideale pentru începători și intermediari sau pentru distanțe scurte precum transportul prin oraș.

  • Recomandam o dimensiunea a rotilor intre 80-84mm pentru patinajul în oraș sau pentru incepatori spre intermediari

Dacă ești începător, este o foarte buna idee sa începi cu roti mai mici. În acest fel rolele au un centru de gravitație mai jos, ce ajuta la manevrabilitate și la balans. Dacă doriți să folosiți rolele ca mijloc de transport, ar trebui să vă orientați către roți mai mici. Va deveni mult mai ușor să faceți viraje rapid și să vă opriți, ceeea ce va fi foarte la indemana atunci cand sunteți pe străzile aglomerate din oraș.

Role femei: Perfecte pentru fitness

Roțile mai mari sunt potrivite pentru distanțe mai lungi și pentru scopuri de fitness. Vă va fi mai ușor să mențineți viteza și veți utiliza mai puțină energie în acest sens. Acest lucru face ca patinajul pe distanțe mai lungi să fie mult mai confortabil.

  • Recomandam o dimensiunea a rotilor intre 84-90mm, sau chiar și 110mm dacă tintesti spre viteza

Aveți îndoieli dacă roțile vor fi prea mari? Dacă nu ați patinat de mulți ani, dar vă gândiți să folosiți patinele inline pentru antrenament, poate fi o idee bună să alegeți roți de 90 mm. Acestea necesită un pic mai mult din abilitățile dvs. de echilibru, deoarece centrul de greutate este mai ridicat, dar cu puțină practică nu ar trebui să dureze mult pana sa va obișnuiți cu ele și de a fi cu adevărat impresionati de roțile mai mari care vă oferă o viteză bună pe distanțe lungi și, în același timp, vă oferă spațiul de care aveți nevoie pentru a vă perfecționa abilitățile.

Există o diferență între unisex și rolele pentru femei?

Atâta timp cât rolele se potrivesc bine pe picior și sunt confortabile de purtat, puteți alege role pentru barbati sau unisex fără griji. În general, nu există diferențe mari între rolele inline pentru bărbați și femei, altele decât aspectul vizual. Cu toate acestea, există unii producători care oferă patine inline într-o versiune atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În aceste cazuri, rolele pentru bărbați și femei diferă unele de altele la anumite aspecte - lățimea, forma și înălțimea manșetei:

  • Rolele pentru femei au o lățime și o formă mai restrânse în comparație cu rolele pentru bărbați, deoarece femeile tind să aibă picioarele mai înguste decât bărbații. Cu un design mai îngust, adaptat la picioarele femeilor, obțineți o gheata care va urma conturul picioarelor dvs. oferind o potrivire perfectă, așa cum este recomandat. Dacă aveți un picior lat, poate fi o idee bună să alegeți o pereche de role inline unisex.
  • Manșeta folosită la rolele pentru femei este mai mică decât cea folosită la rolele pentru bărbați, ceea ce are legătură cu gambele femeilor care sunt pozitionate mai jos pe picior în comparație cu bărbații. Prin urmare, ca femeie, dacă alegeți o pereche de role unisex, este bine să acordați atenție manșetei și să vă asigurați că este confortabilă. Nu ar trebui să pună multă presiune asupra gambei, deoarece acest lucru va îngreuna închiderea corectă a cataramei. Dacă au o potrivire ideala, alegeti rolele unisex fără griji.

Nu uitați că ghetele pentru bărbați sunt făcute mai mari decât ghetele pentru femei, ceea ce înseamnă că ar trebui să alegeți o dimensiune mai mică dacă doriți un model pentru bărbați. Ca exemplu, este foarte probabil să alegeți o dimensiune de 40 la rolele unisex dacă purtați 41 la rolele pentru femei.

Cadre pentru role de femei

Nu trebuie să vă gândiți foarte mult la cadrele pentru role inline - decât dacă sunteți foarte experimentat și doriți sa va deplasati mai repede sau dacă cântăriți mai mult de 80 kg.

Majoritatea rolelor pentru femei, precum și rolele noastre unisex sunt proiectate cu un cadru din aluminiu. Unele cadre sunt confecționate din compozit, care este un amestec de materiale diferite. În general, cadrele din aluminiu sunt mai rezistente decât cele compozite. De asemenea, sunt mai rigide, asigurând un transfer mai bun de putere și stabilitate direcțională la viteze mari. Dacă cântăriți peste 80 kg, va fi mai benefic să alegeți un cadru din aluminiu. Veți pierde multă energie cu un cadrul mai moale, din compozit.

Dacă mai aveți întrebări sau îndoieli cu privire la ce role să alegeți, puteți găsi răspunsurile în ghidul nostru pentru achizitionare role inline.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții