×
Meniu

Roller Skis

  Filtru
Brand-uri
Roller Ski Tip
Material Cadru

Roller skis pentru un antrenament complet

Roller skis sunt practic schiuri de asfalt cu roți. Practicarea acestui sport îți oferă ocazia pentru un antrenament complet dar totodată o experiență minunată în natură. Roller skis sunt foarte bune pentru a vă antrena balansul și coordonarea, în timp ce veți avea o senzație asemănătoare cu schiatul pe zăpadă. Mai mult decât atât, modelele noi de roller skis oferă aceeași senzație ca pe schiurile de fond, așadar sunt o modalitate perfectă de antrenament pentru sezonul de iarnă.

Antrenamentul pe roller skis este o metodă eficientă de tratare a unei accidentări, în comparație cu alergatul care are un impact mai dur asupra corpului. Articulațiile nu sunt afectate așa tare datorită tehnicii bazate pe alunecare.

Aici puteți găsi o selecție mare de roller skis pentru toate nivelele, ce vă vor oferi senzația de schi pe tot parcursul anului.

Majoritatea clăparilor pentru schi de fond se potrivesc cu roller skis ce le vindem și vice versa. Asta vă va ajuta să economisiți bani în materie de echipament.

Începător pe roller skis?

Este nevoie de practică pentru a te familiariza cu roller skis, așadar este important să găsiți on stradă sau o zonă fără mașini și obstacole pentru a încerca acest sport ca începător. Potecile de pietriș și drumurile forestiere sunt minunate pentru a încerca pentru prima oară. De asemenea, vă recomandăm să purtați cel puțin o cască și genunchiere.

În prezent, există numeroase cluburi de roller skis, unde puteți întâlni oameni ce practică acest sport și să vă antrenați împreună.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții