×
Meniu

Colaci Tractabili

  Filtru
Culori
Brand-uri

Ce este colacul tractat?

Colacii tractabili, cunoscuți și sub denumirea de tuburi de apă sau tuburi remorcabile, sunt colacii mai mari atașați în mod normal la o barcă cu motor. Atașați cu o frânghie care trece printr-un punct de ancorare, colacii sunt special concepuți pentru scopuri recreative. Aceștia variază în mărime și pot fi folosiți și de patru persoane. Colacii cu un singur loc și cei dubli pot fi umflați folosind o pompă normală de picior sau de mână. Colacii mai mari, necesita o pompă electrică cu mai multă putere.

Alegerea colacului potrivit pentru barca ta

Înainte de toate, trebuie să te gândești cine va merge cu el. Poți determina dimensiunea colacului, în funcție de numărul de persoane pe care dorești să le tragi cu barca. Trebuie să iei în considerare un colac în care copiii sau adulții pot sta confortabil și nu înghesuiți. Când stai în colacul tractabil trebuie să te simți în control în timpul ride-ului. În plus, nu există riscul ca oamenii să cadă în cazul în care își pierd controlul mânerelor.

Cum să rămâi în siguranță în timp ce ești pe colac

Colacii mari pentru barcă sunt foarte distractivi, dar este important să fii în siguranță. Nu uita să umfli corect tubul gonflabil al colacului. Colacii parțial umflați creează rezistență la apă, provocând presiune asupra punctului de remorcare și a frânghiei tubului.

Poartă o vestă de salvare chiar dacă ești un înotător experimentat. Curenții pe care se deplasează colacul pot lovi speria zdravăn persoanele, mai ales la posibilele căderi în apă. Nu folosi frânghii de schi pentru colacii tractabili. Ele nu au fost niciodată proiectate în acest scop și pot rupe colacul tractabil în timp ce este tras cu barca ta.

Dacă ești în căutare de veste de salvare și a veste de impact, consultă pagina noastră de protecții pentru sporturi nautice.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții