×
Meniu

Frâne BMX

  Filtru
Brand-uri
Gyro compatibil

Frâne pentru BMX Freestyle

În această categorie, vei găsi selecția noastră de frâne BMX, cabluri de frână BMX, mânere de frână BMX și plăcuțe de frână. Unii rideri de BMX freestyle folosesc truse de frâne BMX; alții nu. Dacă ești începător sau te duci prin trafic, îți recomandăm să achiziționezi o pereche de frâne BMX. Toate bicicletele BMX complete pe care le vei găsi în selecția noastră de biciclete BMX freestyle vin cu frâne atașate.

NB. Nu toate cadrele oferă posibilitatea de a monta frâne !!

Ce fel de frâne BMX ar trebui să folosești?

Cu toate acestea, dacă dorești o frână BMX pentru bicicletă, puteți folosi o frână BMX în formă de U. Frâna în U are un cablu mic de frână pentru bicicletă BMX. Frânele în U sunt montate sub cadru și sunt protejate.

O altă posibilitate este utilizarea unui sistem de frânare BMX numit Gyro brake. Acest sistem oferă flexibilitate, deoarece permite ghidonului să se învârtă la 360 de grade și facilitează efectuarea tuturor cascadoriilor dorite fără a fi limitat de cablurile de frână BMX pentru biciclete.

Frâne BMX pentru biciclete de curse

Toate bicicletele de curse BMX au frâne. Cel mai comun tip de frână este o frână BMX în formă de V, care este montată deasupra părții din spate a cadrului. Acest tip de frână BMX este mai expus decât frâna în U, dar de obicei nu este o problemă atâta timp cât este folosit pentru curse.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții