Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Frâne BMX

  Filtru
Brand-uri
Gyro compatibil

Ar trebui să îmi pun frâne pe BMX?

Frânele BMX sunt esențiale pentru a vă menține în siguranță pe BMX. Fire că decideți să puneți frână pe BMX sau nu, depinde în cele din urmă de dvs. Cu toate acestea, frânele nu sunt doar pentru oprire, ci și pentru a încerca noi trucuri și pentru a-ți regla viteza. În anumite locații, este obligatoriu să aveți frâne, mai ales dacă va plimbați prin trafic.

Ai posibilitatea să cumperi un set întreg de frâne sau doar piese individuale, cum ar fi plăcuțe de frână BMX, pârghii de frână și cabluri. Frânele BMX sunt alcătuite din patru părți: plăcuțe, clește, arcuri și setul de șuruburi de prindere.

Tipuri de frâne BMX

Bicicletele Freestyle vin de obicei cu frâne tip U pe față și spate. Acest lucru este comparat cu bicicletele de curse BMX care au doar o singură frână V în spate. Frânele BMX U sunt montate sub cadru, ceea ce înseamnă că oferă interferențe minime cu restul configurării. Pentru majoritatea modelelor contemporane de BMX, frânele U au devenit potrivirea standard datorită durabilității și designului simplu și precis.

Un alt sistem de frânare BMX este frâna BMX Gyro. Această frână permite ghidonului să efectueze o rotație de 360 de grade fără a încâlci cablurile frânei. Dacă ești obișnuit să îți remediezi propria configurare, atunci instalarea frânelor Gyro ar trebui să fie un proces ușor și simplu.

Dacă dorești să îți actualizezi și alte piese ale configurării BMX-ului tău, vezi selecția noastră largă de piese, inclusiv Rame și anvelope BMX.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții