Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Brațe Pedaliere BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Angrenaj Lungime/Tip
Sistem Angrenaj

Important de știut

Ce sunt brațele pedalier?

Brațele pedaliere BMX sunt brațele metalice care conectează pedalele bicicletei la suportul inferior. Brațele pedaliere de freestyle, sunt concepute pentru a fi dure și reprezintă o parte importantă a procesului de pedalare al bicicletelor BMX și numai. În comparație cu brațele pedaliere de bicicletă din aluminiu sau fibră de carbon, cele de freestyle sunt fabricate din oțel sau Chromoly.

Tipuri de brațe pedaliere.

Există trei tipuri principale de brațe pedaliere pentru BMX-ul freestyle: dintr-o singură piesă, din 2 piese și din 3 piese. Cele dintr-o singură piesă sunt susținuți doar de rulmenți și se regăsesc în mod obișnuit pe bicicletele pentru începători și pe modelele mai vechi. Cele din 2 piese vin cu un singur șurub, sunt ușor de instalat și conțin un fus încorporat într-unul dintre brațe. Brațele pedaliere din 3 piese sunt cel mai comun tip pentru BMX-urile freestyle. Acestea, sunt de obicei mai grele, dar mai solide decât cele din două piese și adesea puțin mai late.

Cum să alegi dimensiunea potrivită a brațului pedalier și a axurilor?

Brațul pedalier pentru BMX este disponibil într-o gamă de dimensiuni de la 125 mm la 190 mm, însă majoritatea riderilor aleg o lungime de 170 mm sau 175 mm.

Lungimea brațelor pedaliere este, în cele din urmă, o preferință personală, însă face o diferență în ceea ce privește stilul tău de riding. Dacă țelul tău este să pedalezi cu viteză, atunci este recomandat să folosești brațe pedaliere mai lungi. Dacă ești fan street riding, atunci optează pentru brațe mai mici, deoarece acestea îți vor oferi un spațiu liber mai bun.

În cele din urmă, este esențial să verifici dacă angrenajul este compatibil cu pedalele și să știi dimensiunea butucului din spate.

Dacă ești mai interesat de stilul Race BMX, poți consulta Brațele Pedaliere BMX Race.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții