Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Mănuși schi, mănuși zăpadă & Mittens

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Sex
Activitate
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Mănușile de schi îți mențin mâinile calde și uscate.

O pereche bună de mănuși sau mittens (specifice din nailon cu degetul mare separat de celelalte degete), este esențială pentru protejarea mâinilor în condițiile reci din timpul schiului. Dacă aveți degete reci și umede, nu veți rezista foarte mult în zăpadă. Factorii principali care trebuie luați în considerare la alegerea mănușilor de schi sunt impermeabilitatea și izolarea. Mănușile de zăpadă pot fi folosite pentru schi, snowboarding, bulgăreală sau pentru o plimbare în vremea rece de iarnă.

Mittens sau mănuși de schi?

Mănușile tip mittens, țin cel mai bine de cald, deoarece degetele pot genera mai multă căldură atunci când sunt ținute mai aproape unul de celălalt. Mănușile de schi țin și ele de cald, dar au ca avantaj, o mai bună dexteritate a mișcărilor individuale ale degetelor. Acest lucru vă va ajuta să vă încheiați cizmele de schi cu mai multă ușurință sau să vă ajutați copiii cu hainele lor. Pentru oamenii care au întotdeauna mâinile reci și care sunt dispuși să sacrifice o oarecare dexteritate, mănușile tip mittens sunt o alegere bună.

Alte caracteristici ale mănușilor de iarnă

Materialul exterior al mănușilor de schi este confecționat în mod obișnuit din nailon sau piele; acestea din urmă fiind prezente în multe modele premium. Cu condiția ca pielea să fie tratată bine, materialul oferă o bună izolare și longevitate. Mănușile cu 3 degete sunt o combinație de mănuși de schi și mittens, pentru a obține beneficiile fiecărui stil. Alte caracteristici, ar fi funcționalitatea tip touch screen, buzunarele cu fermoar și sistemele de încălzire ale mâinilor, care pot fi întâlnite la diferite modele. Mănușile potrivite pentru schi sau snowboard vor avea o oarecare influență asupra căldurii și funcționalității. Mănușile ar trebui să se potrivească într-un stil casual și confortabil pe mână, dar în același timp, să aibă suficient spațiu pentru degete.

Puteți vizita secțiunile de șosete de schi sau lenjerie termică pentru mai multe articole vestimentare care să vă țină de cald pe pârtii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții