×
Meniu

Griptape Skateboard

  Filtru
Culori
Brand-uri
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Skateboard griptape - adăugă aderență și stil deck-ului tău

Dorești să-ți pui amprenta personală pe skateboard-ul tău? Aici vei găsi diverse tipuri de griptape în diferite modele și culori, pe gustul oricărui rider - de la foi standard până la griptape spray pentru skateboard-uri, foi pătrate, role mari și decupaje cu modele.

Banda de prindere pentru skateboard este ca o folie autoadezivă pe care o pui pe suprafața skateboard-ului tău. Aceasta este ca un șmirghel, cu suprafața granulată pentru a oferi o poziție bună pe deck.

Aplică noul grip tape cu prindere ușoară pe deck și evită orice bulă de aer. Unele tipuri de griptape sunt proiectate cu găuri mici, aproape invizibile, pentru a asigura o aplicare ușoară și fără bule. Urmăriți videoclipul nostru despre cum să aplicați un griptape pe un skateboard.

Când ai nevoie de griptape pentru skateboard

Primele skateboarduri nici măcar nu au fost proiectate cu griptape. Dar, în anii '70, producătorii de skateboarduri au început să-și dea seama că este nevoie de o mai bună aderență a plăcilor alunecoase. Odată cu trecerea anilor, grip tape-ul pentru skateboard-uri a devenit, de asemenea, brusc un mijloc de branding prin logo-uri, sloganuri și detalii grafice.

Aici, la SkatePro, am proiectat recent grip tape-ul de aderență de înaltă calitate, cu logo foarte recunoscut imprimat peste tot. Du-te și verifică.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții