×
Meniu

Headset Trotinetă

  Filtru
Culori
Brand-uri
Tipul headset-ului
Compatibil cu
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Un Headset pentru trotinete freestyle mic dar esențial

Un Headset pentru trotinete freestyle este o componentă esențială a acestora. Headset-ul este montat într-un head tube al deck-ului și asigură rotația corectă a furcii.
Headset-urile pentru trotinete freestyle sunt de diferite forme și au o calitate diferită. Cele mai populare sunt headset-uri neintegrate și integrate.

Un headset neintegrat se potrivește doar pe un deck standard. Pentru a efectua montarea acestui headset, capacele de sus și jos sunt presate în deck - va fi nevoie de unelte.

Pentru un headset integrat va fi nevoie de un deck integrat, foarte ușor de montat deoarece capacele de sus și jos sunt deja integrate în head tube.

Ce este un headset integrat și neintegrat?

Haideți să începem cu cel integrat. Precum orice headset de trotinete, unul integrat are un capac în partea de jos și unul în partea de sus, diferența fiind că acestea sunt integrate în head tube.

Asta înseamnă totodată, că nu vei avea nevoie de unelte speciale pentru a monta un headset integrat. Dar reține că acest tip de headset se potrivește doar cu deck-uri integrate.

Headset-ul neintegrat are nevoie de mai multă întreținere. Rulmenții au o cupă în partea de sus și una în partea de jos ce trebuie presată în head tube. Totodată, headset-ul neintegrat poate fi filetat, iar aceste headset-uri cu filetare se potrivesc doar cu furcile cu filetare.

Un headset pentru trotinete freestyle este o piesă de precizie a echipamentului și componentele acesteia trebuie să se potrivească perfect. Dacă simți că ești nesigur și nu ști ce headset să cumperi, te rugăm să ne contactezi, iar noi te vom ajuta cu plăcere.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții