Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Protecții și accesorii pentru patine de gheață

  Filtru
Brand-uri

Ce sunt apărătorile pentru patinele de gheață și de ce ar trebui să le folosesc?

Lamele patinelor de gheață pot fi ușor deteriorate și tocite în timpul transportului patinelor sau în timpul mersului până la gheață. Prin urmare, husele și apărătorile pentru patinele de gheață sunt necesare pentru a-ți proteja lamele împotriva zgârieturilor. Capacele lamelor de patinaj sunt de obicei realizate din plastic și puse în jurul lamelor după părăsirea patinoarului. Unele apărătoare pentru patinele de gheață pot fi folosite și pentru a merge până la patinoar, dar nu uita să verifici întotdeauna descrierea produsului - dacă produsul este potrivit pentru acest lucru sau nu.

Pentru a-ți menține lamele în formă maximă, este recomandat să-ți ascuți vârfurile cu un set de ascuțitoare. Pentru mai multe informații despre întreținerea patinelor de gheață, asigură-te că vei consulta ghidul nostru pentru cei 7 pași simpli de întreținere.

Antrenează-ți abilitățile cu accesoriile de patinaj

Accesoriile pentru patinaj pot fi de mare ajutor când vine vorba de dezvoltarea abilităților pe gheață. Pentru începători și copii, găsirea unui echilibru pe gheață poate fi destul de dificilă. Prin urmare, pentru început este recomandată folosirea unor patine cu 2 lame care au un suport mult mai bun. Diverși antrenori de hochei pe gheață și patinaj artistic, le recomandă. Aceștia le folosesc ca să se asigure că patinatorii își pot exersa abilitățile și își pot întrece limitele.

Genți pentru patinele de gheață pentru transport convenabil

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru patinaj este geantă pentru patinaj. Cu o geantă adecvată pentru patinaj îți poți transporta echipamentele cu ușurință și ca bonus, aceasta poate servi și ca spațiu de depozitare. Gențile pentru patine sunt fabricate din materiale rezistente la apă, ventilate și au spațiu suplimentar pentru lucrurile tale personale. Așa că alege o geantă pe placul tău și fii gata să-ți iei patinele preferate oriunde.

Nu uitați să îți iei și echipamentul de protecție adecvat atunci când patinezi. Aruncă o privire la selecția noastră de protecții pentru patinaj și minimizează riscul de rănire pe gheață.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții