×
Meniu

Accesorii pentru trotinete & diverse

  Filtru
Brand-uri

Important de știut

Care sunt tipurile accesorii pentru trotinetă pro?

A avea accesoriile potrivite pentru trotinetă este esențial pentru oricine dorește să-și actualizeze și să-și modifice headset-ul. Această categorie conține toate accesoriile pentru trotinetele de trick-uri și diverse articole de care ai nevoie pentru ride-urile cu trotineta, inclusiv unelte de skate, bar end-uri și suporturi pentru trotinetă.

O unealtă de skate, cunoscută și ca unealtă clasică de trotinetă, ar trebui să fie unul dintre primele lucruri de lucrat în considerare pentru un rider ca la carte. Aceste tool-uri în formă de T sunt esențiale pentru a-ți menține headset-ul strâns și pentru a-ți fixa șuruburile slăbite.

Dacă vrei îți poți actualiza și capetele ghidonului, cunoscute și sub numele de bar ends. Bar end-urile îmbunătățesc longevitatea headset-ului și împiedică deteriorarea ghidonului. Ca bonus mai sunt și suporturile pentru trotinete deoarece asigură trotinetei tale un loc de sprijin stabil când ai treabă pe-afară.

Pot să îmi asamblez propria trotinetă pro?

În timp ce multe trotinete vin preasamblate, dacă te simți suficient de încrezător, poți să-ți construiești propria trotinetă de la zero. Doar asigură-te că ai toate piesele necesare și instrumentele adecvate pentru a-ți pune la punct construcția completă a acesteia. Toți tinerii ar trebui să se asigure că au supravegherea unui adult în momentul asamblării.

Doriți să vă personalizați aspectul, dar nu sunteți sigur cum să procedați? Aruncă o privire la Construiește-ți propria trotinetă personalizată. În caz contrar, dacă îți surâde ideea de a-ți asambla singur trotineta, dar ai nevoie și de îndrumare, poți consulta ghidul nostru despre Cum să asamblez trotineta freestyle.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții