Cyber Monday
Economisiți până la 50%  -  Peste 3.000 de produse la reducere!  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Accesorii pentru trotinete & diverse

  Filtru
Brand-uri

Important de știut

Ai nevoie de ultimele piese de schimb pentru trotineta ta freestyle?

Ești în căutarea ultimelor piese de schimb pentru trotineta ta freestyle? Atunci ai ajuns în locul potrivit! În această categorie, vei găsi piese de schimb, echipamente și alte accesorii care nu se încadrează în celelalte categorii.

Vei găsi o gamă de produse multifuncționale: de la diferite unelte și distanțieri, până la încuietori pentru trotinete și suporturi de bază, care ajută la fixarea acesteia oricând vrei s-o parchezi.


Dacă vrei să faci un ride de seară, poți găsi, de asemenea, mici lumini în această categorie, care sunt ușor de instalat și de utilizat

Suntem gata să te ajutăm să îți asamblezi trotineta freestyle

Dacă nu vrei să îți instalezi singur piese de schimb, o altă posibilitate este să achiziționezi serviciul nostru de asamblare a trotinetelor freestyle, unde atelierul nostru specializat se va asigura că piesele trotinetei tale sunt asamblate corect și ajustate pentru a se potrivi nevoilor tale. Șuruburile și piulițele care nu sunt fixate pot fi periculoase și piesele care nu se potrivesc împreună pot provoca accidente neprevăzute. Dacă ești nesigur în ceea ce privește modul de instalare al pieselor pentru trotinetă, lasă-te pe mana noastră!
Dacă ai întrebări cu privire la piesele de schimb pentru trotinetele freestyle, nu ezita să ne suni și ne ocupăm noi fără nicio grijă.

Selecția diversificată ar putea transporta câteva piese de schimb pentru trotineta ta de care nu știai că ai nevoie - sau poate nici nu știai că există. De la wrap-urile colorate pentru decorarea ghidonului, până la rucsacuri personalizate (pentru trotinete) de călătorie ușoare - SkatePro este locul perfect pentru achiziționarea acestora!

Găsește-ți inspirația pentru a-ți personaliza trotineta pe placul inimii tale.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții