×
Meniu

Accesorii trotinete și diverse

  Filtru
Brand-uri

Care sunt accesoriile esențiale pentru un stunt rider

Accesoriile de trotinete sunt indispensabile oricărui rider de freestyle care își petrece ziua în skate park sau pe străzi. Profesioniști subliniază importanța de a te menține hidratat în timpul sesiunilor lungi riding, așa că e mereu util sa ai o sticlă cu apă la îndemână.

O geantă sau o borsetă de talie sunt super necesare pentru cei care doresc să-și poarte cheile, portofelul sau telefonul. Multe brand-uri oferă borsete de talie a-și transporta necesitățile în timpul riding-ului, fără a-ți compromite performanța și libertatea de mișcare.


Merită sa îți cumperi accesorii pentru trotineta freestyle?

Dacă vrei să îți personalizezi setup-ul și experiența de riding, brelocurile și abțibildurile pentru trotinete pot fi o achiziție grozavă. Te vei simți unic pe drum, susținând în același timp și comunitatea ta preferată de rideri. PopGrips pot fi un bonus grozav pentru smartphone-ul tău și un element super cool care poate fi folosit ca trade-mark ar grupului tău de amici.

Sa nu-ți uiți niciodată echipamentul de protecție. Acesta este, până la urmă cel mai sigur accesoriu pe care îl poți adăuga colecției tale. Aruncă o privire și pe selecția noastră de echipamente de siguranță pentru scuter.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții