Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Rampe Trotinete și Șine

  Filtru
Brand-uri

Rampe trotinete pentru propriul tău parc

În copilărie, cine nu și-ar dori să aibă propriul său parc mic?

Cu rampele pentru trotinete pe care le avem în magazin, acest vis de a avea propriul parc poate deveni brusc o realitate. Avem rampe de trotinete profesionale, cât și șine pentru acestea, astfel încât să poți duce schemele cu trotineta ta la urmatorul nivel. Desigur, este frumos să găsești locuri interesante pentru a repeta trick-urile tale preferate, dar să ai un loc acasă unde poți repeta mereu te va ajuta sa îți îmbunătățești rapid abilitățile.

Rampe trotinete pe care le puteți deplasa

Celălalt lucru legat de rampele și șinele noastre de trotinete este că sunt ușor de transportat în alte locuri. Dacă dorești să-ți amenajezi parcul de acasă sau cel din curtea școlii în mod diferit, trebuie doar ca niște prieteni să te ajute să le muți și vei termina în cel mai scurt timp.

Lucrează la trick-urile tale până le stăpânești

Învățarea trucurilor pe scuter este o călătorie lungă. Mai ales dacă îți este greu să găsești locuri bune în care să poți continua să lucrezi la aceleași trucuri mereu până când îl stăpânești. Locurile bune (dacă există) sunt adesea ocupate de alții, așa că va trebui să petreci timp așteptându-ți rândul. Alte locuri bune pot fi aglomerate în anumite momente ale zilei. Propriile rampe și șine, le poți configura exact cum dorești și te poți da pe ele cu trotineta ori de câte ori dorești. Este o oportunitate de a învăța trick-uri mai repede, precum și o oportunitate de a învăța trick-uri cu gașca ta de prieteni.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții