Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

T-Shirts

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Mărime/Potrivire
Decolteu
Mâneci
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Ce sunt tricourile pentru skate?

Tricourile pentru skate sunt o parte esențială a imaginii tale ca skater. Brand-urile specializate în haine pentru skateboarding, au devenit unele dintre cele mai cunoscute companii din industrie, iar design-urile lor sunt recunoscute în întreaga lume. Îmbrăcămintea de skate vine în stilul clasic sub formă de tricou sau într-un design cu mânecă lungă. Deci, indiferent că ești un skater pasionat sau vrei doar să adopți stilul de skater, mereu vei găsi ceva ce îți ce ți se potrivește.

Tricourile de skate vin într-o gamă diversificată de modele. Poți alege intre look-uri de tip tie-dye, imprimeuri cool sau un stil mai simplu, minimalist. Tricourile sunt fabricate de obicei din bumbac, asigurând astfel o durabilitate prelungită și un confort optim.

Care sunt cele mai potrivite haine pentru skating?

Articolele ideale de skater ar trebui să fie confortabile și să nu-ți împiedice performanțele de riding. Mulți preferă să meargă în bluze sau tricouri largi, pentru a benefica de manevrabilitate și flexibilitate optime. Cu toate acestea, multe companii confecționează și articole de îmbrăcăminte obișnuite sau slim-fit. Nu uita să consulți diagrama noastră de mărimi pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită.

În timp ce tricourile de skate îți vor oferi aspectul clasic de skater, bluzele cu mânecă lungă îți vor ține de cald în serile răcoroase și vor mai atenua din căzături.

Cu toate acestea, alegerea tricoului potrivit este doar un aspect al ținutei tale de skater, așa că poți arunca oricând o privire peste gama noastră de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte de patinaj.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții