×
Meniu

Skate T-Shirts

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 3

Tricouri de Skate pentru diferite vârste

Indiferent dacă îți place să practici diferite activități în aer liber sau pur și simplu dorești să ai un aspect casual, îmbrăcămintea de skate și mai ales tricourile de skate sunt accesoriile perfecte pentru tine.

Tricourile pentru skate au multe stiluri, forme și culori. Am realizat o selecție excelentă de tricouri de la cele mai tari branduri de skate, astfel încât să îți poți arăta stilul tău. De la bluze la tricouri - Alegerea este a ta referitor la ce vei dori să porți.

Bluze de skate cu mânecă lungă

Un tricou cu mânecă lungă poate fi folosit în toate anotimpurile anului și poate fi combinat cu multe ținute diferite. O ramură populară a tricourilor cu mânecă lungă sunt bluzele. Acestea sunt ușor de recunoscut în magazinul nostru, deoarece mânecile diferă adesea ca culoare de restul bluzei.

În timpul serilor de vară și al sezonului de toamnă, un tricou cu mânecă lungă sau o bluză pot fi foarte utile pentru a te menține cald. Când vine iarna, îți poți trage tricoul normal peste tricoul cu mânecă lungă pentru a rămâne cald, obținând totodată acel aspect clasic de skater. Există o mulțime de tricouri cu mânecă lungă și bluze care te vor face să arăți grozav, iar aici, la SkatePro, avem o selecție largă de acestea.

Făcut pentru a fi purtat

Sari scări, te dai pe șine sau faci flip-uri, atunci riding-ul este pasiunea ta. Bluzele sunt concepute pentru a-ți oferi o potrivire excelentă și îți permit să te răsucești, să te întorci și să ridici brațele fără probleme.

Purtăm, ceea ce vindem, astfel încât să poți fi sigur că toate tricourile noastre sunt de înaltă calitate și sunt confortabile - știm că îmbrăcămintea este purtată pentru a fi folosită. Tricourile pentru skate au fost o parte obișnuită a scenei de modă de mult timp datorită confortului și design-urilor sale cool.

Am ales cele mai tari modele și stiluri de la mai multe mărci diferite, cum ar fi DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent și multe altele.

Multe dintre cele mai populare tricouri pentru skate sunt disponibile și în dimensiunile pentru copii, pentru că știm că și cei mici vor să arate cât mai bine atunci când se dau pe skateboard sau pur și simplu vor o ținută confortabilă.

Tricourile cu mânecă lungă vin în multe modele

Tricourile cu mânecă lungă sau bluzele sunt realizate în multe modele diferite, atât cu imprimeu, cât și fără. Unele au mâneci lungi, în timp ce altele au mâneci doar trei sferturi. De obicei, acestea se potrivesc oricui.

Materialele tricourilor cu mânecă lungă sunt adesea realizate din bumbac, bumbac filat sau tricot și uneori se adaugă un material elastic pentru a asigura o potrivire mai strânsă. Avem tricouri cu mânecă lungă pentru bărbați, precum și tricouri cu mânecă lungă pentru femei.

Păstrează culoarea și imprimeurile spălându-le pe dinăuntru

Dacă dorești să păstrezi culoarea și calitatea tricourilor de skate, poți să le întorci din exterior și să le speli la 30-40 de grade. În acest fel, culoarea interiorului se poate estompa puțin, dar exteriorul tricoului va rămâne la fel - același lucru este valabil și pentru imprimeuri. Hainele din bumbac 100% nu se vor micșora la spălarea normală, dar se vor micșora în uscătorul de rufe. Deci, dacă crezi că potrivirea actuală este deja de top, îți sugerăm să utilizezi un uscător pentru uscare.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții