×
Meniu

Bicicletă de echilibru pentru copii

Bicicleta de echilibru - O modalitate ușoară de a învăța să meargă pe bicicletă

Dacă copilul tău poate merge, atunci poate folosi si o bicicletă de echilibru. Copilul tău poate începe rapid să meargă cu bicicleta de echilibru și apoi îl veți vedea reușind să meargă pe bicicleta cu pedale.

Dacă îi veți achiziționa o astfel de bicicletă de la o vârstă fragedă, va fi modalitatea perfectă de a învăța primii pași de a merge cu bicicleta cu pedale. O bicicletă de echilibru îi permite copilului să găsească încet punctul de echilibru fără a avea un risc mai mare de cădere. Primul pas este să stea pe șa. Următorul pas este să meargă pe ea cu picioarele pe jos. În cel mai scurt timp, copilul va ridica picioarele de la sol mergând din ce în ce mai mult.

Îți recomandăm o cască ca echipament de protecție minim, în ciuda riscului redus de cădere. Coturile sunt expuse la impact, de aceea cotierele pot fi recomandate la început.

În această categorie, poți găsi o selecție bună de biciclete de echilibru excelente și ieftine pentru copii. Toate bicicletele noastre de echilibru pentru copii sunt atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Diferența dintre bicicleta de echilibru și roțile ajutătoare

O bicicletă de echilibru este, de asemenea, cunoscută sub numele de bicicletă pentru copii mici sau bicicletă push.

Pe o bicicletă pentru copii mici, copilul direcționează aplecându-se dintr-o parte în alta, așa cum o va face pe o bicicletă cu pedale. Acest mod de direcție ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a echilibrului copilului.

De asemenea, te sfătuim să alegi o bicicletă de echilibru pentru copii mici în loc de o bicicletă cu pedale, deoarece roțile de antrenament au tendința de a lovi picioarele copilului mic atunci când trebuie să plece. A avea picioarele pe pământ este o experiență mai puțin intimidantă pentru copilul mic decât să ai picioarele ridicate sprijinindu-se pe pedale. Picioarele sunt libere și gata să salveze o cădere.

Greutatea mai mică a bicicletelor pentru copii este, de asemenea, un avantaj, deoarece copiii pot ridica cu ușurință bicicleta. Nu este nevoie ca mama să vină să îl ajute să urce bicicleta pe trotuar. S-a blocat bicicleta? Stai și bucură-te de succesul copilului tău, te vei uita la el cât de bine se va descurca in orice situație.

De la bicicleta de echilibru la bicicleta cu pedale obișnuită

Deoarece o bicicletă de echilibru este practic o bicicletă obișnuită fără pedale, trecerea la o bicicletă obișnuită pare a fi un pas mai mic decât de la bicicleta cu roți ajutătoare.

Când copilul tău devine prea mare pentru bicicleta de echilibru și trebuie să se transforme într-o bicicletă obișnuită cu pedale. Un sfat ar putea fi îndepărtarea pedalelor, fixarea brațelor pedalei pe cadru cu benzi. În acest fel, copilul se poate obișnui cu bicicleta mai mare înainte de a fi nevoit să se gândească la pedale. Când echilibrul de pe bicicleta mare este acolo, implementarea pedalelor este ușoară.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții