La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

BMX Forks

  Filtru
Brand-uri
Decalaj Roată
Diametru roată
Material
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Ce este o furcă BMX?

Furcile BMX fixează roata din față și influențează direcția și echilibrul bicicletei. Conectarea tijei și a roții din față, furcile sunt o parte importantă a configurării. Deși furcile pentru BMX sunt fabricate dintr-o gamă de materiale diferite, furcile pentru BMX freestyle, sunt fabricate din Chromoly durabil, astfel încât să poată rezista la riding-ul de tip freestyle. Atunci când cauți o furcă BMX, este important să iei în considerare lungimea tubului de direcție, dimensiunea dropout-urilor (scobiturile de la vârfurile furcii) și offset-ul acesteia.

Dimensiuni Furci

Furcile BMX vin într-o serie diversă de stiluri și forme, dar au și o serie de caracteristici comune. Majoritatea furcilor BMX au o înălțime de 315 mm și o lungime a tubului direcțional de aproximativ 160-166 mm. Cu toate acestea, ele variază și pot avea o mare influență asupra stilului dvs. de riding. Dropout-urile BMX-ului, plăcile de la capătul furcii care fixează roata din față, vin într-o gamă variată de forme și dimensiuni.

Ce este offset-ul furcii BMX?
Offset-ul furcii BMX este distanța dintre centrul setului furcii și axul acesteia, cu alte cuvinte, determină și cu cât va sta roata din față în afara furcii. Decizia cu privire la distanța offset-ului tău, depinde de ceea ce vei să cu BMX-ul tău. Offset-urile mai scurte vor creea o responsivitate frontală mai rapidă, ceea ce duce la o executare mai ușoară a trucurilor, cum ar finose manuals și hang fives. Un offset mai lung îți va oferi mai multă stabilitate și este mai bun pentru a prinde viteză și a face sărituri.

Vrei sa iti personalizezi bicicleta si nu stii exact cum? Urmează pașii de la Ghidul nostru de asamblare și întreținere BMX .

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții