×
Meniu

Bețe Roller Ski

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime
Diametru Vârf

Bețe pentru schi pe role - moi sau rigizi?

În această categorie, poți găsi o selecție excelentă de bețe pentru schi cu role cu diferite grade de rigiditate. De obicei, cu cât este mai mult carbon în compoziția lor, cu atât sunt mai rigizi, ceea ce înseamnă o forță mai mare, dar mai puțină flexibilitate.

Bețele de schi cu role sunt disponibile în diverse materiale și greutăți. Achiziționarea unor bețe pentru schi cu role mai moi asigură un confort mai bun și este mai ușor să fie evitată febra musculară la începători și intermediari.

Dacă concurezi în curse de schi cu role și viteza este esențială pentru tine, ar trebui să alegi niște bețe de schi mai rigizi, deoarece îți vor oferi un transfer de putere mai bun. Reține să nu te orientezi spre alegerea unor bețe mai rigizi cu mai mult carbon. Este posibil să se rupă dacă nu ești atent. Aceasta poate fi o provocare în marile curse în care schiorii se luptă pentru a ajunge în avans. Aceeași provocare este de fapt prezentă în marile curse de cross country. Un exemplu este Vasaloppet, unde veți vedea o mulțime de bețe de schi rupte în jurul pistei de 90 km.

Cu cât compoziția de carbon în bețe este mai mare cu atât va fi mai ușor în mod normal. Acesta este, de asemenea, un avantaj la curse, deoarece fiecare cursă este mai ușor de realizat.

Când vine vorba de mărci, este în principal o chestiune de preferință personală. Mulți schiori cu role, care schiază, de asemenea utilizează aceleași bețe de schi pentru ambele discipline. Acest lucru te poate determina să înlocuiești bețele puțin mai des, dar acestea vor economisi loc la depozitare și de a curăța două seturi de bețe de schi.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții