×
Meniu

Rulmenți

  Filtru
Brand-uri
Precizie Rulmenți
Tip Rulmenți
Mărime Rulment

Important de știut

Când este timpul să îți iei rulmenți noi pentru trotinetă

Pentru a funcționalitate cât mai eficientă, vei avea nevoie de un set bun de rulmenți pentru trotinetă. Roata din față și cea din spate conțin fiecare câte doi rulmenți și sunt ușor de înlocuit în caz că ai nevoie. Aceștia pot fi înlocuiți în momentul în care roțile nu se mai învârt cum trebuie sau când scot un sunet ciudat.

Poți consulta acest ghid despre Cum să îți instalezi rulmenții pe roată.

Au toți rulmenții pentru trotinete de aceeași dimensiune?

Dimensiunea clasică a rulmenților este 608 și aceștia se potrivesc la majoritatea trotinetelor de pe piață. Acesta este făcut pentru a se potrivi unei axe cu un diametru de 8 mm, care este dimensiunea standard a axei roților de scuter profesionist. Acesta este aceeași dimensiune și tip de rulment care este utilizat pe multe alte echipamente sportive urbane, cum ar fi skateboard-uri și role.

Diferențele din rulmenții cu bile

Rulmenții pentru trotinete vin în diverse materiale care variază ca durabilitate și calitate. În fiecare rulment, există 7 sau 8 bile pre-lubrificate care sunt de obicei fabricate din oțel sau ceramică. Rulmenții din oțel sunt puternici și cei mai rentabili, în timp ce rulmenții ceramici sunt de înaltă calitate și funcționează chiar mai ușor decât modelele din oțel.

Scara ABEC este utilizată pentru a măsura toleranța și precizia rulmenților, folosind numai numere impare de la 1 la 9. Cu cât numărul ABEC este mai mare, cu atât precizia este mai înaltă pentru și toleranța mai mare Nu toate brandurile de rulmenți folosesc scara ABEC, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt de proastă calitate.

Rulmenții pe care îi consideri cei mai buni ar putea fi diferiți de cei ai altor rideri. Dacă vrei să afli și mai multe informații utile despre rulmenții trotinetelor, poți consulta ghidul nostru pentru Cumpărarea rulmenților.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții