Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Rulmenți

  Filtru
Brand-uri
Precizie Rulmenți
Tip Rulmenți
Mărime Rulment

Important de știut

Ce trebuie să cauți atunci când cumperi rulmenți pentru trotinetele profesionale

Un set uzat de rulmenți pentru trotinetele profesionale poate scoate fiecare picătură de bucurie din orice ride. Sunetul zdrobitor, combinat cu o cantitate mare de energie irosită datorită rezistenței rulmenților nu este un lucru pe care cineva vrea să-l simtă.

Când cumperi rulmenți noi pentru trotinete, există puține lucruri care ar trebui luate în considerare.

Rulmenți sigilați vs. cei deschiși

Dacă folosești trotineta afara, ar trebui să achiziționezi rulmenți sigilați. Rulmenții sigilați au o rezistență mai bună la murdărie și praf și necesită o întreținere minimă. Pentru rulmenții sigilați, îți recomandăm să folosești vaselină ca lubrifiant.

Rulmenții deschiși, pe de altă parte, sunt o alegere decentă pentru cei care folosesc trotineta în parcului interior. Rulmenții deschiși se rotesc mai repede, ceea ce înseamnă că nu va trebui să împingeți cât mai mult timp cu piciorul. Au nevoie de mai multă întreținere, dar sunt ușor de curățat. Pentru rulmenții deschiși, îți recomandăm să folosești ulei ca lubrifiant.

Calitatea construcției rulmenților roților

Rulmenții pentru trotinete vin în diverse materiale. Materialul este crucial pentru durabilitatea și calitatea sa. Rulmenții de roți ieftini sunt confecționați din metal rezidual sau oțel carbon întărit. SkatePro nu recomandă utilizarea acestor materiale, deoarece acestea nu durează mult înainte ca o înlocuire să fie necesară.

Rulmenții buni pentru trotinetă sunt confecționați din crom, titan sau oțel elvețian, în timp ce rulmenții pentru viteză sunt din ceramică inoxidabilă, care are cea mai mare durabilitate dintre toți rulmenții.

ABEC:

Comitetul de inginerie a rulmenților anulari (ABEC) este o scală care arată cât de bine rulmenții transformă energia în viteză. Precizia merge de la ABEC 1 la ABEC 9 - cu cât numărul ABEC este mai mare, cu atât precizia, eficacitatea și posibilitățile de viteză ale rulmenților sunt mai mari.

Indiferent de ce fel de rulmenți ai, ar trebui să stai întotdeauna departe de nisip și apă pentru a ajuta rulmenții să dureze mai mult.

Dorești să afli mai multe despre rulmenți? Consultă revizuirea noastră detaliată a rulmenților și a funcției acestora..

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții