Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Role Inline pentru Copii (3+ ani)

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Gheată ajustabilă
Nivel abilități
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Role pentru copii – ideale pentru distanțe mai lungi

Rolele inline sunt foarte populare printre adulți dar și printre copii. În special copiii mai mari vor beneficia foarte mult de rolele inline, deoarece este posibil pentru ei să patineze pe distanțe mai lungi. Rolele inline pentru copii sunt probabil alegerea ideală dacă toată familia plănuiește să patineze împreună, deoarece copilului îi va fi mai ușor să țină pasul cu părinții. În acest fel toată lumea va putea patina în aproximativ același ritm și se vor bucura împreună de această experiență.

Rolele pentru copii oferă suport și confort

Gheata folosită pentru role de copii oferă un suport foarte bun pentru picior și gleznă, ceea ce reprezintă un avantaj dacă copilul tău folosește rolele foarte mult. Unele role pentru copii au o gheată moale iar altele au o gheată tare. Amândouă au avantajele lor așa că alegerea ține de preferințele personale. O gheată moale este de obicei mai confortabilă și mai respirabilă, pe când o gheată tare este mai stabilă și oferă mai mult control.

Sistemul de închidere al rolelor pentru copii variază de la model la model. Unele modele au doar o cataramă ce ajută copilul să se încalțe sau descalțe mai ușor și fără ajutor.

Pregătește-te pentru patinajul pe gheață cu rolele pentru copii

Dacă copilul tău îndrăgește patinajul pe gheață în timpul iernii, atunci alegerea unei perechi de role poate să îi ofere acestuia practică extra în afara sezonului de iarnă. Tehnica este similară, ceea ce face trecerea de la role la patine mai ușoară pentru copil. În acest fel copilul poate să patineze tot anul și să fie gata pentru distracția pe gheață din timpul iernii.

Sunteți gata pentru role de copii?

Exact, rolele inline pot fi folosite chiar și de copiii mici, dar, luați în considerare că rolele inline sunt mai puțin stabile la viteze mici față de rolele quad. De îndată ce câștigi puțină viteză, acestea vor deveni la fel de stabile precum rolele quad. Așadar, copilul tău va avea nevoie poate de puțin ajutor la început până reușește să se obișnuiască cu noile role și își găsește balansul. Gheata rolelor de copii oferă mai mult suport piciorului și gleznei decât gheata rolelor quad.

Roți mici pentru copii mici

Pentru copiii mici, recomandăm roți mai mici de 64-72mm în diametru, deoarece acestea oferă un centru de gravitație mai jos ceea ce ajută copilul cu menținerea balansului. Dar, în mare parte, nu trebuie să puneți prea mult efort în alegerea roților, deoarece producătorul a ajustat deja dimensiunea roților conform dimensiunii ce copilul poartă la pantof. Așadar acestea se potrivesc și cu vârsta copilului.

Role alternative pentru copii

Pentru copiii foarte mici, există câteva modele ce au 3 roți, 2 în spate și 1 în față. În acest fel copilul are parte de mai mult suport și îi va fi mai ușor să își mențină balansul. De îndată ce balansul copilului se îmbunătățește, puteți să eliminați roțile din spate și să le montați pe mijlocul rolelor, astfel obținând o pereche de role inline cu 3 roți în linie.

Role pentru copii ajustabile

Majoritatea rolelor inline pentru copii de pe această pagină sunt ajustabile. Ceea ce înseamnă că puteți ajusta mărimea odată cu creșterea copilului. Cu rolele inline ajustabile, puteți modifica 3-4 mărimi. Asta ajută și la găsirea dimensiunii optime pentru copil, iar acesta poate folosi aceeași pereche de role mai mult timp, până piciorul va fi prea mare iar rolele nu vor mai putea fi ajustate.

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a găsi dimensiunea potrivită:

  • Nu uitați să citiți ghidul de mărimi pentru fiecare produs.
  • O regulă nescrisă este să alegeți mereu cu o mărime mai mare decât cea a pantofului normal, în cazul în care ghidul de mărimi nu spune altceva.

Fi în siguranță cu echipamentul de protecție pentru role

Copii, fie că sunt mai mici sau mai mari, trebuie întotdeauna să poarte echipament de protecție atunci când se dau pe role. Unele role pentru copii includ un set complet de protecții, având genunchiere, cotiere, protecții de încheieturi și cască. Dacă nu este niciun echipament de protecție inclus, puteți găsi o grămadă de echipamente în diferite variante și culori pe website-ul nostru. Fiind total echipat nu doar că asigură protecția copilului, dar echipamentul va face copilul să se simtă mai sigur, ceea ce va accelera procesul acestuia de învățare.

Dacă mai aveți nelămuriri cu privire la role pentru copii, sau nu știți ce role să alegeți, puteți citi mai multe despre similarități și diferențe între role pentru copii și role quad în ghidul nostru pentru achiziționare role de copii.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții