×
Meniu

Deck-uri Longboard

  Filtru
Brand-uri
Lungime Deck
Lățime Deck
Riding Style

Obține o placă de longboard care se potrivește stilului tău

Puntea Longboard-ului sunt baza longboard-urilor și determină caracteristicile de riding. În această categorie, vei găsi o selecție largă de punți pentru longboard, care îți va permite să creezi propriul tău longboard personalizat.

Fie că ai pofte de adrenalină, viteză mare și pante abrupte, fie că ești tipul de persoană care dorește plimbări prin oraș sau poate ești tipul de persoană căreia îi place să-și arate abilitățile nebunești la skatepark-ul local - avem un longboard care se potrivește cerințelor tale.

Construcția plăcii de Longboard

Construcția și forma unui deck de longboard vor specifica modul în care longboard-ul îți va permite să mergi. Plăcile de downhill și cele de freeride constau adesea din 7-9 straturi de lemn de arțar. Chiar dacă deck-ul este format din 7-9 straturi aceasta va fi foarte receptiv și este foarte stabil la viteze mari.

Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unei plăci de cruising sau a uneia de carving, vei dori mai mult confort decât atunci când te dai cu un longboard downhill la o viteză mare. Un deck de cruiser longboard are între 3-7 straturi de lemn de arțar combinat cu o construcție hibridă care include straturi de bambus și fibră de sticlă - perfect pentru cruising sau carving. Mai multă flexibilitate înseamnă, de asemenea, că poți pompa longboard-ul îți poți menține echilibrul sau crește viteza.

Forma plăcilor de longboard

Forma deck-ului de longboard definește ce stil de longboarding dorești să ai . Există șase tipuri de forme de punte longboard: curving, cruiser, downhill, freeride, freestyle și dancing. Citește mai multe despre diversele forme aici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții