×
Meniu

Peg-uri BMX Freestyle

  Filtru
Brand-uri
Diametru osie
Lungime Peg
Material
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Depășește-ți limitele cu pegurile pentru BMX

Pegurile sunt o parte esențială a unei biciclete BMX de Freestyle. Pegurile de BMX sunt utilizate în principal pentru riding pe stradă și în skate - parc. Astfel, acestea sunt utilizate numai pentru biciclete Freestyle BMX. Poți utiliza pegurile pentru biciclete BMX atunci când dorești să te dai pe borduri și pe șine. Poți monta pegurile BMX pe axele de pe roți.

Peguri de oțel sau plastic? Ce peg BMX ar trebuii sa alegi?

Pegurile BMX freestyle disponibile în această categorie sunt fabricate din oțel sau plastic. Pegurile din oțel pentru biciclete sunt perfecte pentru BMX-uri de stradă, unde te poți da pe șine și borduri. Pegurile de oțel sunt grele și durabile și pot fi foarte rezistente.

Pegurile ușoare din plastic sunt utilizate în primul rând de rideri din skate-parcuri. Sunt mai ușoare, dar nu sunt la fel de durabile ca și pegurile de oțel. Pe de altă parte, pegurile din plastic sunt excelente pentru a aluneca pe șinele de aluminiu și alte materiale, pentru că oțelul nu alunecă bine. Mai mult, pegurile din plastic sunt ușor și ieftin de înlocuit atunci când sunt uzate sau când se rup.

Aveți grijă de pegurile BMX

Iată un mic sfat pentru tine: Amintește-ți să strângi pegurile din când în când, în acest fel, vor dura mai mult.

Dacă faci o mulțime trick-uri în care te dai pe șine sau borduri, ar trebui să iei în considerare obținerea unei perechi de protecții pentru butuc pentru a-ți proteja spițele de rupere. Consultați aici selecția noastră excelentă de protecții pentru butuc de calitate.

Reține că ai nevoie de următoarele instrumente pentru a-ți monta noile peguri!

  • Clichet.
  • Priză și extensie de 15 mm, 17 mm sau 19 mm adâncime.
  • Cheie Allen de 5 mm
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții