Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Role Roller Blade Off-Road

Ce sunt rolele off-road?

Poți să te dai cu rolele pe pietriș? Da, poți. Ai nevoie doar de o pereche de role off-road, numite și role pentru teren accidentat, sunt practic role în linie, special create pentru suprafețe neuniforme, care nu iartă nimic. Acestea pot fi folosite pe traseele montane, de pădure sau pentru a naviga prin sălbăticie. Dispunând de cauciucuri cu aer de dimensiuni mari, acest tip de role este menit tuturor terenurilor și oferă o aderență optimă pe pietriș, terenuri accidentate și chiar umede. Rolele off-road sunt ideale pentru un antrenament care să îți exerseze toată masa musculară.

Indiferent de anotimp, teren sau vreme, rolele off-road sunt perfecte pentru a-ți explora împrejurimile și a te bucura de natură în orice moment al anului. O alegere bună pentru cei care doresc să patineze în afara mediului urban și să încerce noi experiențe în aer liber.

Alegerea potrivită a rolelor în linie off-road

Rolele off-road potrivite pentru aventuri în natură, depind de stilul și preferința ta de patinaj. General vorbind, patinajul off-road poate fi împărțit în două stiluri: cross-country și downhill.

Cu o configurație similară cu cea a rolelor în linie clasice, rolele off-road pentru downhill au un cadru rezistent conceput pentru a suporta lovituri și zgârieturi. Echipate cu două sau trei roți mari cu aer, acestea rezistă la viteze mari și oferă o manevrabilitate excelentă atunci când te dai prin pădure sau a unui drum cu pietriș.

Rolele off-road de fond seamănă foarte mult cu schiurile cu role, dar numai cu două cauciucuri, ceea ce facilitează patinajul în sălbăticie. Cadrele lor sunt construite pentru a oferi stabilitate și un mare transfer de putere. Ba mai mult, rolele off-road de fond sunt echipate cu frâne speciale tip cald sau cuff, pentru o siguranță sporită.

Diametrul obișnuit al roților pentru toate rolele off-road este undeva între 125 și 150 mm, dar unele modele de cross-country au diametru roții de până la 200 mm. Căptușelile cizmelor sunt, în general, maleabile la căldură pentru a asigura o potrivire și un confort mai bune.

Cauți role pentru aer liber pentru suprafețe netede? Dacă da, magazinul nostru oferă și o gamă de Roller Skis pentru schi clasic și skate cu role.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții