×
Meniu

Role Rollerblade & Role Nordic

Mergi în afara pistei cu rolele Nordic?

Rolele nordic sunt role în linie, special concepute pentru excursii off-road (de teren). Skatingul nordic este o combinație de nordic walking, schi de fond și skating în linie. Când te dai pe rolele Nordic, poți folosi bețe pentru o mai bună stabilitate. Tehnica este foarte asemănătoare cu cea de la schiatul de fond. Rolele Nordic, numite și role-off-road, sunt destinate riderilor care doresc să încerce noi activități freestyle și schiorilor care vor să se antreneze în afara sezonului. Dacă ești și mai ambițios cu privire la antrenamentul tău, poți obține și schiuri cu role care sunt mai lungi decât rolele Nordic și sunt foarte asemănătoare cu schiurile de fond. Poți obține multe beneficii folosind rolele Nordic. În afară de a te da pe terenuri denivelate și complicate, patinajul tip nordic este, de asemenea, o formă de exercițiu foarte eficientă.

Avantajele rolelor off-road

Poți folosi diferite tipuri de role în linie pentru patinajul nordic. Dar rolele din această categorie sunt potrivite în special pentru acest scop, deoarece au un dispozitiv de frânare încorporat pentru a-ți asigura antrenament optim.
Rolele de teren au de obicei 2 roți gonflabile, icu cizma poziționată in mijloc. Cauciucurile cu aer de dimensiuni mari, facilitează skatingul înafara drumului.

Rolele Nordic vin cu o cizmă dură care oferă protecție suplimentară. Rolele de teren au un dispozitiv special de frânare care face frâna să împingă roata. Plăcuța de frânare poate fi înlocuită.

Când îți bețele pentru rolele tale de teren, este important să îți alegi lungimea potrivită. O modalitate ușoară și sigură este de a cumpăra bețe reglabile pentru început. Astfel, le poți împrumuta și unui rider de o înălțime diferită.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții