Easter
Comandă înainte de 20 apr.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Nordic Skates

Poți merge off-road cu Nordic Skates?

Nordic skates sunt role inline, special concepute pentru ture off-road pe role. Atunci când te dai pe nordic skates, folosești bețe pentru a crea momentum și pentru stabilitate. Tehnica folosită este foarte similară cu cea pentru schiul cross-country. Nordic skates, cunoscute și ca role offroad, sunt pentru patinatori ce vor să încerce noi activități pe role sau pentru schiori ce vor să se antreneze în afara sezonului de iarnă. Dacă ești foarte ambițios când vine vorba de antrenament, este posibil să găsești roller skis (schiuri cu roți) ce sunt mai lungi decât Nordic skates și foarte similare cu schiurile cross country. Există multe beneficii în folosirea rolelor off road. Pe lângă faptul că poți să te dai prin zone unde în mod obișnuit nu este posibil, Nordic skates sunt foarte bune pentru antrenament și exercițiu fizic.

Avantajele pentru role off road

Poți folosi o varietate mare de role inline pentru patinajul Nordic. Dar rolele din acestă categorie sunt speciale pentru asta deoarece au un sistem de frânare încorporat, pentru un antrenament optim.
Rolele off road au de obicei 2 roți gonflabile, iar gheata este montată în mijlocul distanței dintre acestea. Roțile gonflabile mari ușurează patinajul off road.

Nordic skates au o gheată dură ce oferă protecție extra. Aceste role off road au un sistem special de frânare ce face ca frână să împingă direct pe roată. Butucul de frână fiind înlocuibil.

Atunci când alegeți bețe pentru role off road, este important să alegeți lungimea potrivită. Un mod ușor de a vă asigura că ați făcut alegerea corectă este să cumpărați bețe reglabile pentru a început. Astfel, puteți împărtăși și o pereche de bețe cu un alt patinator de înălțime diferită.

SkatePro