×
Meniu

Cheie tubulară T / Accesorii pentru skateboard

  Filtru
Culori
Brand-uri

Accesorii pentru skateboard - cel mai bun prieten al unui skater

Aruncați o privire pe selecția noastră de chei tubulare de tip Y și T. Poți utiliza instrumentele din această categorie pentru skateboard-ul tău și, prin urmare, sunt instrumentele aferente de care orice skater are nevoie.

A avea un instrument de skate este o necesitate - mai ales dacă esti un skater înrăit. Nu este nimic mai enervant decât să ajungi la skate park sau la locul tău preferat, să te dai câteva minute și apoi să ai un șurub sau o piuliță care îți taie tot avântul, forțându-te astfel sa mergi acasă pentru reparații.

Cu propriul tău instrument de skate, poți întreține și repara cu ușurință, părți ale skateboard-ului, înarmat cu așa-numita cheie tubulară tip T (T-tool), cu care poți remedia aproape orice problemă pe loc. Cheia poate fi, de asemenea, utilizată pentru multe alte remedieri și reparații decât cele de pe skateboard.

Cheia tubulară tip T, îți va salva ziua

Dimensiunea cheii tip T, iți este mereu la îndemână când te dai cu skate-ul - gata de a fi folosita pe loc. Dacă nu ai deja unul, trebuie neapărat sa faci rost de una! Este cu adevărat cea mai bună prietenă a unui skater - imediat după placa în sine, bineînțeles!

După cum poți vedea, avem o gamă variată de instrumente disponibile, gata pentru a-ți repara skateboard-ul. Daca te întrebi de ce instrument ai nevoie, ai posibilitatea să-ți alegi design-ul preferat. Îți vom recomanda, desigur instrumentele SkatePro, dar toate celelalte branduri pe care le deținem, produc instrumente de reparare de aceeași calitate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții