×
Meniu

Roți Cruiser

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru Roți
Duritate Roți
Lățime Roată
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Roțile de skateboard cruiser îți vor asigura un riding mai lin

Roțile pentru skateboard-urile cruiser sunt proiectate astfel încât să poți călători cu ușurință prin oraș. În comparație cu roțile de skateboard, roțile de cruiser și penny sunt mai mari și mai moi, asigurând un ride lin chiar și pe suprafețele accidentate. Aceste roți mai moi îți vă vor asigura mai multă viteză și o super aderență.

Pentru început, folosirea roților de cruiser este o modalitate bună de a intra în lumea skateboarding-ului. Acestea sunt mai ușor de controlat decât roțile de skateboard și e mult mai bine să înveți să faci cruising, înainte de a te aventura în skatepark.

Atât roțile de cruiser cât și cele de penny board sunt confecționate din poliuretan. Poate ai remarcat că unele roți de penny și cruiser sunt etichetate SHR: Super High Rebound, oferind roților o senzație mai bouncy (cauciucos, săritor)

Ce diametrul trebuie să aibă roțile de cruiser?

Diametrul roților depinde în mare parte de dimensiunea deck-ului. Cu cât este mai lung deck-ul, cu atât mai mari trebuie să fie și roțile. Deși este ok să ai roți mai mici cu un deck mai lung, acest lucru nu va avea ca rezultat cea mai bună experiență de riding.

De asemenea, este important să iei in considerare și forma roților. Pentru roțile cruiser și penny, poți alege între roți cu margini ascuțite sau rotunde. Roțile cu margini ascuțite îți vor oferi cea mai bună aderență, în timp ce cele rotunde sunt grozave pentru carving.

În cele din urmă, roata depinde de greutatea rider-ului și de preferințele personale. Exact ca roțile pentru skateboarding și longboarding, acestea se măsoară pe scara durometrului. Cu cât este roata mai dură, cu atât numărul este mai mare.

Ai nevoie de roți pentru celelalte plăci? Vezi gama noastră de roți pentru skateboard și roți pentru longboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții