×
Meniu

Roți Cruiser

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru Roți
Duritate Roți
Lățime Roată

Roți pentru cruiser - îți vor oferi un ride mai lin

Roțile de cruiser sau cele de Penny-board sunt unele din cele mai importante părți board-ului care te va ajuta să ai un riding linistit. În selecția noastră largă de roți, mai exact pentru cruiser, vei găsi diverse modele în diferite dimensiuni, culori și durabilitate.

Roțile pentru Penny-board-uri și cele de longboard cruiser sunt mai mari și mai moi decât roțile skateboard-urilor tradiționale și oferă un riding mai lin pe suprafețele cu denivelări. Mai mult, diametrul mai mare oferă o viteză mai mare, iar uretanul mai moale oferă o aderență mai bună. Ambele sunt bune pentru stilul de cruising.

Roți pentru cruiser - alegerea formei corecte

Forma roților determină aderența acestora. Când te dai pe cruiser sau pe placa Penny, roțile mai mari si mai late, pot oferi o aderență maximă datorită contactului larg cu drumul. Datorită aderenței largi, acest tip de roți au o tendință mai mică de a aluneca.

Cât de grele ar trebui să fie roțile pentru cruiser sau Penny?

Un alt lucru de luat în considerare, atunci când cumperi un cruiser, o placă Penny sau un mini skateboard, este duritatea roților. Duritatea este măsurată utilizând scara durometrului. Scara durometrului începe de la 1a-100a, unde 100a este cea mai dură roată pe care o poți obține.

Îți recomandăm să cumperi o roată care este între 78a-87a. Roțile din acest interval sunt roți moi, care vor funcționa excelent pentru suprafețe aspre, cum ar fi asfalt și pavaj din beton. În plus, oferă o bună aderență și rulează fără probleme peste fisuri și pietre mici.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții