×
Meniu

Ochelari Schi

  Filtru
Brand-uri
Mărime Față
Lentile pentru tipul de vreme
Lentile ce pot fi schimbate

Importanța purtării ochelarilor de schi

O pereche de ochelari sunt importanți când te afli pe pârtiile de schi. Îți protejează ochii de diferitele condiții meteorologice, cum ar fi soarele, zăpada, ceața, vântul și oferă protecție UV. Menținerea feței calde în condiții mai reci este, de asemenea, un beneficiu binevenit. Cei mai buni ochelari de schi vin cu caracteristici anti-aburire, căptușeală cu spumă respirabilă și posibilitatea de a schimba lentilele pentru a se potrivi diferitelor condiții meteorologice.

Ce culoare a lentilei pentru ochelari ar trebui să am?

În general, lentilele de culoare mai închisă lasă mai puțină lumină să treacă, așa că sunt grozave pentru a bloca soarele. Lentilele de culoare mai deschisă permit să pătrundă mai multă lumină, ceea ce este avantajos în zilele mai întunecate, mai înnorate. Pe lângă culoare, fiecărei lentile i se acordă o evaluare VLT în % (Transmisie vizuală a luminii). Cu cât este mai mic VLT-%, cu atât va fi permisă mai puțină lumină, ceea ce este cel mai bine pentru zilele însorite. Cu cât VLT- %este mai mare, cu atât este permisă mai multă lumină, iar acest lucru este optim pentru zilele înnorate și cu zăpadă.

Unii ochelari de protecție vin cu lentile schimbătoare, astfel încât să poți scoate o lentilă și să adaugi alta pentru a se potrivi mai bine condițiilor meteo. Ochelarii de schi sau snowboard din gama noastră de produse pot veni cu o a doua lentilă gratuită.

Sunt ochelarii de snowboard și de schi la fel?

Răspunsul scurt la această întrebare este da. Indiferent dacă ochelarii tăi de zăpadă sunt de la o marcă specifică de schi sau de la o marcă specifică de snowboard, ei vor face aceeași treabă. Multe branduri sunt neutre când vine vorba de aceste discipline, așa că îți poți baza decizia în baza altor factori precum stil, culoare și calitate.


Pentru a obține mai multe informații utile despre cumpărarea ochelarilor de schi, puteți vizita Ghidul Pentru Snowboard și Ochelari de Schi.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții