×
Meniu

Wetsuit & Combinezon Neopren Surfing

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Grosime
Costum neopren tip
Tip Fermoar
Sex
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 5

Bine de știut despre costumele de neopren

Toate costumele sunt realizate din neopren, care este un material elastic din cauciuc, care se potrivește foarte bine pe corp. Grosimea neoprenului variază și, în general, este necesar un neopren mai gros în apele mai reci. Pur și simplu pentru că vă oferă mai multă izolație în jurul corpului.

În această categorie, veți găsi diferite modele de costume de neopren pentru femei, pentru bărbați și pentru copii de la toate mărcile și producătorii de top.

Întreținerea costumului de neopren

Dacă ai mare grijă de costumul tău de neopren, îl poți folosi timp de mulți ani. Cel mai bun sfat al nostru este să aveți grijă suplimentară atunci când intrați și vă scoateți costumul. Un costum de neopren poate fi rupt trăgând de cusături prea tare. De asemenea, scoate orice bijuterii ascuțite sau ceasuri înainte de a intra - pur și simplu pentru a preveni rupturile.

Dacă ai un copil, este o idee bună să-l ajuți să intre în costum, din același motiv, așa cum s-a menționat mai sus.

De asemenea, atunci când vine vorba de depozitarea costumului tău, există câteva sfaturi simple care vor crește durata de viață a costumului.

  • Trebuie să depozitezi costumul într-un loc răcoros, ferit de temperaturile ridicate și de lumina directă a soarelui. UV îmbătrânește și decolorează neoprenul.
  • După folosire este indicat să vă întoarceți costumele umede pe dos pentru a se usca.
  • Este de preferat să-l atârnați pe un umeraș din plastic sau metalic pentru procesul de uscare, odată ce este uscat poate fi depozitat în aceeași formă într-un dulap.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții