Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Role Agresive

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime
Mărime Încălțăminte
Nivel abilități

Role agresive în linie sunt construite pentru cascadorii

Rolele agresive în linie sunt construite pentru trick-uri și sărituri. Acestea vin cu ghete rigide și rezistente, care pot rezista la impacturi dure și îți și protejează picioarele în același timp.

Construcția rolelor agresive este perfectă pentru executarea grind-urilor pe diferite obiecte și a cascadoriilor tehnice. Rolele agresive prezintă atât modele de role quad, cât și role în linie. Cu toate acestea, rolele agresive în linie sunt în general cea mai populară opțiune dintre cele două menționate.

Ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi role agresive?

Primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare este nivelul de calificare. Poți găsi role agresive pentru orice nivel, de la profesioniști până la începători. Rolele agresive pentru începători au o construcție mai dură a ghetei pentru a oferi mai mult suport și protecție, în timp ce alte modele profi pot avea o construcție mai moale. Ghetele mai moi sunt mai flexibile, oferind un control și manevrabilitate mai bune pentru unele trick-uri.

Un alt factor important este set-up-ul cadrului. Cadrele de tip anti-rocker sunt standard și ajută la efectuarea mai ușoară a grind-urilor în comparație cu cele cu un set-up obișnuit. Cadrele pentru freestyle, pe de altă parte, permit o mai bună creativitate la efectuarea grind-urilor, deoarece au o suprafață mai mare în centrul acestora.

Și nu în ultimul rând, ar trebui să iei în considerare dimensiunea roților. În general, cu cât roțile sunt mai mici, cu atât este mai ușor să efectuezi cascadorii. Roțile mai mari sunt mai potrivite pentru salturile de tip parkour în mediul urban.

Nu uita să folosești întotdeauna echipamentul de protecție atunci când faci diverse trick-uri și salturi. Poți găsi toate articolele necesare în selecția noastră de echipament de protecție role.

Role agresive vs role pentru fitness

Principalele diferențe dintre rolele agresive în linie și rolele în linie pentru fitness sunt: dimensiunea roții, ghetele și cadrele. Rolele agresive au, în general, roți mult mai mici. Diametrul obișnuit al roții pentru rolele agresive este cuprins între 55 și 80 mm. Roțile de skate pentru fitness au în general dimensiuni de 80 - 100 mm. Este posibil ca roțile mici să nu ofere atât de multă viteză, dar sunt mai efective pentru la efectuarea grind-urilor și oferă o stabilitate mai bună.

Construcția ghetei și a cadrului rolelor agresive în linie este, de asemenea, diferită de rolele în linie obișnuite. Ghetele rolelor agresive au de obicei o carcasă din plastic dur, în timp ce rolele de fitness în linie au o varietate mai largă în construcția acestora. Aceste carcase dure fac rolele agresive mai grele.

Există diferențe și în structurile cadrului. Rolele pentru fitness au rame cu seturi de roți plate, unde toate roțile aceeași dimensiune. Rolele agresive au de obicei rame anti-rocker cu două roți mai mari și două mai mici.

Nu ești sigur în privința tipului de role pentru tine? Consultă ghidul nostru „ Ce tip de role ar trebui să aleg? ” pentru a găsi perechea de role potrivită nevoilor tale.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții