×
Meniu

Role Agresive

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Diametru Roți
Duritate Roți
Tip Cadru

Role agresive pentru trickuri și freestyle

Dacă doriți să vă folosiți rolele pentru trickuri și freestyle, rolele agresive sunt alegerea potrivită. Patinajul agresiv este un stil special de patinaj, în care intenția principală a riderilor este de a efectua trickuri extreme. Cu rolele agresive, ai parte de role ce le poți folosi pentru grinds, sărituri, și o grămadă de alte trickuri. Dar, în același timp, aceste role pot rezista la aterizări dure.

Ce caracterizează rolele agresive?

Rolele agresive au ghete foarte robuste și durabile, care pot rezista la impacturi dure și protejează în același timp picioarele. Roțile sunt foarte mici, deoarece rolele sunt făcute pentru trickuri și nu pentru viteză. În plus, roțile mici sunt practice, întrucât nu încurcă niciodată în timp ce faci trucuri, de exemplu atunci când faci grinduri.

O pereche de role agresive este formată din mai multe părți: ghete, căptușeală, manșetă, plăci și cadre în care sunt montate roțile. Aceste piese sunt detașabile, ceea ce înseamnă că puteți schimba părțile de pe rolele agresive care sunt uzate sau deteriorate. Plăcile și cadrele sunt părțile care sunt cele mai expuse uzurii. În loc să schimbați roțile, puteți schimba întregul cadru și cu aceasta configurarea roții. De exemplu, puteți alege un cadru cu doar două roți pe exterior, un cadru freestyle, care mărește suprafața de grind. Pentru a afla mai multe despre configurarea roții, puteți citi ghidul nostru pentru patinele agresive.

Cum pot folosi rolele agresive?

Printre altele, rolele agresive pot fi folosite pentru patinajul de stradă și în skatepark. Patinajul de stradă sau patinajul freestyle are loc în medii urbane sau în locuri care nu sunt special concepute pentru trickuri. Pentru patinajul pe stradă, se utilizează obiecte de zi cu zi, cum ar fi balustrade și scări. Creativitatea și găsirea locurilor potrivite pentru trucuri este o parte importantă a patinajului de stradă.

Patinajul în park are loc in skatepark-uri special concepute pentru trickuri. Obstacolele create special fac posibilă îmbunătățirea abilităților și conectarea unei serii de trickuri.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții