×
Meniu

Trotinete de zăpadă

Ce este o trotinetă de zăpadă?

O trotinetă de zăpadă este cel mai bine descrisă ca o trotinetă stunt de zăpadă. În loc să fie pe roți, trotineta de zăpadă are schiuri față și spate, cunoscute și sub numele de sănii, care pot aluneca și face carving prin zăpadă. Restul design-ului este foarte asemănător cu deck-ul, furca, clema și ghidonul.

Fie că este vorba de trotinete de zăpadă pentru copii sau adulți, acestea sunt foarte distractive, deoarece pot fi folosite în diferite moduri. Asemănător cu trotinetele stunt, trotinetele de zăpadă pot fi folosite pe teren plat, unde poți exersa spin-uri, sărituri și cascadorii freestyle. Dacă ești fan viteză, te poți da pe dealuri sau pe pârtiile din stațiunile de schi. Riderii mai experimentați sunt chiar capabili să scoată trotinetele de zăpadă în afara pistei și să intre pe zăpadă tip pulbere (powder snow).

Cum funcționează o trotinetă de zăpadă?

Trotinetele de zăpadă sunt controlate prin rotirea ghidonului și distribuirea greutății în direcția în care vrei să te dai. Aceste 2 mișcări ajută marginea schiurilor să aibă un grip bun pe zăpadă și să facă întoarceri eficiente. Cum frânezi pe o trotinetă de zăpadă? Oprirea cu piciorul este o modalitate simplă de frânare, dacă te dai cu viteză moderată. Alte modalități de a încetini sau de a opri, sunt să virezi în susul dealului, astfel încât gravitația să te încetinească, sau să te dai schiului din spate în lateral și folosirea marginilor pentru a prinde grip pe zăpada.

Trotinetele de zăpadă sunt o alternativă super distractivă pentru snowboarding, săniuș sau schi, mai ales dacă ești deja familiar cu lumea trotinetelor. Un alt sport de zăpadă alternativ, care a evoluat din industria sporturilor de acțiune urbană este snow skateboard-ul, alternativa skateboarding-ului pentru iernile înzăpezite. Poți vedea mai multe informații chiar aici - Snow Skateboards / Snowskates

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții