×
Meniu

Bețe schi

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime

Important de știut

Găsește cele mai bune bețe de schi pentru o experiență minunată

Bețele de schi ajutå la deplasarea înainte pe schiuri atunci când te afli pe teren plat și oferă un adaos la balans. În capătul de jos al bățului, puteți găsi, de obicei, un disc rotund de plastic ce ajută bățul la a nu se afunda complet în zăpadă.

Bețe de schi din aluminiu

Bețele din aluminiu sunt de calitate și la un preț rezonabil. Timp de mulți ani, bețele de schi din aluminiu au fost cele mai folosite tipuri de bețe de către schiori.

Bețe de schi din compozit

Materialul folosit pentru a produce bețe de schi din compozit este un amestec de fibre, ce le face foarte ușoare și flexibile. Acest tip de bețe a devenit din ce în ce mai popular datorită confortului și a asistenței la viraje.

Bețe de schi din carbon

Dacă dorești gama de top în materie de bețe de schi, atunci o pereche de bețe din fibră de carbon este alegerea ideală. Acest tip de bețe oferă performanță maximă și o experiență minunată pe pârtie.

Cât de lungi trebuie să fie bețele de schi?

Lungimea bețelor de schi este ideală dacă brațul tău formează un unghi de 90 de grade atunci când le ți pe acestea în mână (trebuie să atingă podeaua,zăpada). Dacă nu poți găsi lungimea perfectă, este mai bine să alegi bețe de schi ce sunt un pic mai mici decât mai mari. Dacă schiezi mult în snow park, este indicat să cumperi bețe ce sunt 10-20 cm mai mici decât de obicei.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții