Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Bicicletă BMX freestyle

  Filtru
Culori
Brand-uri
Diametru roată
Cadru Top Tube
Nivel abilități
Butuc
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 4

Important de știut

BMX freestyle

BMX Freestyle este un sport creativ, concentrat pe performanță și trick-uri. Poți folosi diferite obstacole, sau poți face trick-uri doar prin folosirea bicicletei BMX freestyle pe suprafețe plate.

În această categorie vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te da pe un BMX de freestyle. Avem o selecție mare de piese pentru BMX freestyle în cazul în care ai nevoie de modificări sau îmbunătățiri pentru BMX-ul tău. Dacă ești în căutare de o bicicletă nouă, avem o multitudine de BMX-uri complete, de la cele mai bune branduri.

Bicicletele BMX de freestyle au apărut la mijlocul anilor ’70, atunci când riderii de BMX a început să facă trick-uri în aceleași locuri ca și skaterii.

Bicicletele BMX de freestyle acoperă o gamă largă de discipline, precum Dirt/Trails, Street, Park și Flatland. Indiferent de ce branșă de freestyle alegi, avem biciclete BMX complete și piese de BMX perfecte pentru tine.

Biciclete BMX freestyle pentru stradă

Poți folosi bicicletele BMX freestyle pentru trick-uri în mediul urban în același fel în care ai folosi o trotinetă, skateboard sau role agresive. Atunci când te dai pe stradă, folosești elemente din mediul urban precum balustrade, scări, bănci etc. pentru trick-uri.

Biciclete BMX de freestyle în skatepark

Dacă preferi să faci trick-uri în skatepark, nu va fi nicio problemă. Rampele și grilajele sunt obstacole perfecte pentru riderii BMX.

BMX pe plat

Atunci când ești pe Flatland (suprafață plată) este diferit față de celelalte discipline freestyle, deoarece totul se întâmplă pe suprafețe plate și netede. Abilitățile tehnice și un foarte bun balans sunt importante pentru aceste trick-uri. Bicicletele BMX freestyle trebuie să fie rezistente deoarece riderul mereu se balanseaza pe cadru sau pe peg-uri. Flatland combină elemente din breakdance cu trick-uri pe bicicletă.

Pentru a afla mai multe, poți citi specificațiile produsului pentru diferitele biciclete BMX freestyle.

Sărituri în dirt - BMX de freestyle pentru off-road

Atunci când te dai pe trasee, sari de la un obstacol de dirt la altul în timp ce faci trick-uri în aer. Deși Trails și Dirt sunt discipline similare, există oarecare diferențe între cele 2. Atunci când te dai pe trails (trasee), tinzi spre a crea flow și trick-uri avansate. Când te dai în dirt, obstacolele din pământ vor fi mai înalte, iar trick-urile mai riscante.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții