×
Meniu

Kitesurfing

Ce este Kitesurfing-ul?

Kitesurfing-ul sau kiteboarding-ul, așa cum este numit și de unii, este un sport intens, care îți oferă nu numai viteză mare, ci și posibilitatea de a face sărituri și trick-uri în aer.

Un kiteboarder profită de puterea vântului folosind un kite și de o placă pentru a se da pe apă, în multe aspecte, poate fi comparat cu un wakeboard sau o placă de surf mică. Kitesurfing-ul se poate face atât cu boots ca la wakeboard sau cu legături pe placă.

Echipament de kitesurf - De ce vei avea nevoie pentru a începe

Deci, de ce ai nevoie pentru a ieși pe mare? Pentru început, vei avea nevoie de un zmeu numit și power kite. Acest zmeu vine în diferite modele și dimensiuni.

Desigur, vei avea nevoie și de o placă pentru kitesurfing, de un bar cu linii pentru a te asigura că vei putea controla zmeul. În plus, vei avea nevoie de un harness, un sistem de siguranță și alte accesorii, cum ar fi un costum de neopren, papuci de neopren, vestă de salvare și o cască.

Cea mai bună modalitate de a te integra în kiteboarding

Deoarece kiteboardingul este un sport foarte rapid, este esențial să înveți cum să-ți controlezi kite-ul în mod corespunzător, înainte de a intra în apă cu acesta. De aceea, îți recomandăm fie să urmezi un curs de kitesurf cu un instructor, fie să înveți tot ce ține de acest sport de la un kitesurfer cu experiență.

Când vei avea controlul kite-ului și te vei da pe placă corespunzător, aceste acțiuni te vor ajuta să ai o experiență bună cu kitesurfing-ul. Mai mult decât atât, capacitatea de a-ți controla kite-ul și board-ul nu este importantă doar pentru siguranța ta, ci și pentru siguranța altor surferi, oameni de pe plajă și spectatori.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții