Crăciun
Comandă înainte de 16 dec.  -  Informații suplimentare
×
Meniu

Manșoane BMX

  Filtru
Culori
Brand-uri
Lungime Grip
Înapoi
Înainte
Pagina 1 a 2

Important de știut

Găsiți manșoanele BMX potrivite

Manșoanele pentru biciclete BMX sunt importante pentru a păstra controlul ghidonului. Manșoanele moi sunt adesea preferate deoarece acționează ca un amortizor care protejează mâinile riderului pentru șocuri majore.

Când vine vorba de mânerele BMX, preferințele personale sunt cuvântul cheie. Prin urmare, rideri de freestyle tind să încerce câteva modele diferite înainte de a se hotarâ pe un anumit brand și model.

S-ar putea să descoperi că majoritatea riderilor BMX înlocuiesc des manșoanele ghidonului BMX-ului. Traspirarea mâinilor, căderea bicicletei pe jos, sprijinirea acesteia sau vremea ploioasă sunt factori care contribuie la distrugerea manșoanelor.

O pereche de manșoane BMX noi și funcționale sunt esențiale pentru păstrarea tracțiunii cu ghidonul. Cu o tracțiune foarte mică sau deloc, trick-urile, manualele și rotirile pe bare sunt mai greu de realizat.

Trucuri pentru montarea manșoanelor BMX freestyle

Majoritatea riderilor BMX recunosc lupta de a monta manșoanele ghidonului BMX. Cauciucul este atât de moale încât fricțiunea este dificilă. Dacă decizi să cumperi un set nou de manșoane, avem câteva sfaturi pentru a face procesul de înlocuire a vechilor tale manșoane mult mai ușor.

  • Compresor de aer - utilizarea unui compresor de aer pentru a sufla aer între bară și mâner face ca manșoanele să alunece chiar pe ghidon foarte ușor.
  • Cravate cu fermoar - folosirea a aproximativ patru cravate cu fermoar în interiorul mânerelor oferă o suprafață mai dură în interiorul mânerelor și, prin urmare, face mai ușor să le glisezi, cravatele cu fermoar sunt ușor de îndepărtat după montarea manșoanelor.
  • Produsul de curățare a geamurilor și alte lichide cu evaporare rapidă - aplicarea produsului de curățare a geamurilor sau frecarea alcoolului pe ghidon imediat înainte de montare fac ca suprafața barei să fie mai slabă, iar mânerele să alunece mai ușor.
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții