Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Deck-uri pentru Cruiser Skateboards

  Filtru
Culori
Brand-uri
Mărime

Ce este un cruiser deck?

Deck-urile cruiser sunt concepute în stilul clasic skateboard-urilor din anii 1970. La fel ca în vremurile de demult, deck-urile de skateboard cruiser sunt recunoscute după formele lor elegante și modelele grafice grozave. Ceea ce diferențiază deck-urile de cruiser de deck-urile moderne de skateboard este faptul că au un design mai direcțional, cu un flat nose plat și kick tail. De asemenea, acestea au un concave mai moale sau deloc.

După cum sugerează și numele, deck-urile de cruiser sunt concepute pentru plimbările urbane. Deși poți face trick-uri de bază cu un cruiser, opțiunile sunt limitate, deoarece aceste deck-uri nu sunt concepute pentru trick-uri.

Ce dimensiuni trebuie să aibă deck-ul cruiser-ului meu?

Alegerea îți aparține și depinde de preferințele tale. În cazul cruiser-erelor, dimensiunile deck-urilor variază între 25 și 34cm lungime și 7,5-10 cm lățime. Deck-urile mai scurte sunt ideale pentru riderii mai tineri și mai mici, în timp ce deck-urile de dimensiuni medii pot fi folosite de orice rider, indiferent de vârstă sau abilități.

Cruiser deck-urile îndeplinesc o funcție similară cu cea a deck-urilor de longboard, dar avantajul celor de cruiser este dimensiunea mai mică. Acest lucru este la îndemână atunci când circuli în zonele urbane aglomerate. Poți lua în considerare și mini deck-urile de cruiser, care au aproximativ aceeași dimensiune ca penny board-urile.

Dacă preferi viteza și stabilitatea specifice longboarding-ul, aruncă o privire peste selecția noastră de deck-uri de longboard.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții