Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Cizme Snowboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime Încălțăminte
Flex
Închiderea
Sex

Cizmele de snowboard asigură performanțe excelente

Cizmele de snowboard cunoscute și sub numele de snowboard boots, reprezintă o parte importantă a echipamentului de snowboard. Dacă sunt prea dure, prea moi sau pur și simplu nu se potrivesc, îți va fi greu să obții performanțe optime. Acestea trebuie să îți izoleze picioarele în zilele reci de iarnă. Așadar, pentru a avea cele mai bune performanțe pe pistă, fii sigur să îți alegi cele mai bune cizme de snowboard posibile.

Cum știi care e perechea potrivită de cizme de snowboard?

Fiecare mișcare a snowboard-ului tău depinde de mișcările picioarelor. Din acest motiv, cizmele de snowboard trebuie să fie strânse în jurul piciorului. Vârful degetelor de la picioare ar trebui să atingă cu greu botul cizmei, iar călcâiul trebuie așezat ferm în cupa de călcâi a cizmei. Cu toate acestea, degetele de la picioare nu ar trebui să se îndoaie în interiorul cizmelor și nu ar trebui să existe puncte de presiune.

Deoarece cizma interioară se lărgește în timp, ar putea fi o idee bună să cumperi cizme de snowboard care sunt cu jumătate de mărime mai mici decât dimensiunea normală a pantofilor tăi de zi cu zi. Cu toate acestea, nu uita să verifici întotdeauna diagramele de dimensiuni ale fiecărui produs pentru a găsi dimensiunea potrivită piciorului tău.

Ce cizme de snowboard ar trebui să iau?

Atunci când cumperi cizme de snowboard, este important să luați în considerare câțiva factori. Unul dintre principalii factori este flexibilitatea cizmelor. Cizmele de snowboard au o flexibilitate diferită, care se bazează pe diferite stiluri de riding. Dacă ești începător, ar trebui să alegi cizme cu flex moale sau flex mediu, care să fie mai adaptabile și mai versatile. Cizmele flexibile medii sunt perfecte pentru all-moutain riding. Boot-urile mai dure sunt mai bune pentru riderii agresivi care caută viteză, iar cizmele moi de snowboard sunt optime pentru riderii freestyle.

Alte lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare la cizmele de snowboard sunt genul și sistemul de prindere (șireturile specifice). Modele pentru femei sunt de obicei mai moi în flex, mai înguste și mai scurte decât modelele pentru bărbați. Acestea vin, de asemenea, în trei sisteme de prindere. Șireturile sunt, în general, mai ușor de înlocuit, dar sistemele de prindere BOA oferă o potrivire mai bună și o reglare mai ușoară.


SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții