×
Meniu

Veste impact & Veste wakeboard

  Filtru
Mărime
Activitate
Sex

Vesta de impact este o investiție necesară când faci wakeboarding

O vestă de impact pentru wakeboard sau o vestă de impact de schi nautic te poate salva de la vânătăi grave. Dacă te prăbușiți la viteză mare, impactul cu apa poate fi o experiență foarte dureroasă.

Alegerea vestei de impact potrivită îți va îmbunătăți atât performanța generală, cât și nivelul de confort. Va fi necesară de fiecare dată când te duci la wakeboarding de aceea va trebuii sa obții ceva care arată bine, se simte confortabil și te menține în siguranță.

O vestă de impact nu este o vestă de salvare sau o vestă de plutire

O vestă de impact nu este o vestă de salvare și nici o vestă de plutire. Floating-wise este de fapt undeva la mijloc. Îți va oferi o anumită flotabilitate, dar nu la fel de mult ca o vestă de salvare. Acest lucru face ca vesta de impact să fie mult mai ușoară și mai puțin restrictivă, ceea ce oferă utilizatorului mai multă libertate de mișcare și acest lucru este foarte important în practicarea sporturilor nautice. Mai ales atunci când atingi un anumit nivel de performanță și dorești să înveți trick-uri, salturi și rotiri mai avansate.

Pentru a oferi utilizatorului cea mai mare libertate de mișcare, este important ca o vestă de impact de wakeboard să se potrivească perfect. Cele mai multe veste de impact au mai multe tipuri de posibilități de ajustare, deci asigură-te că vesta este ajustată înainte de a te urca pe bord.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții