Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Veste impact & Veste wakeboard

  Filtru
Brand-uri
Mărime
Activitate
Sex

Rămâi protejat cu o vestă de impact

Vestele de impact, cunoscute și sub numele de veste comp, sunt cele care te protejează de impacturile dure atunci când faci kitesurfing sau wakeboarding. Vestele sunt de obicei confecționate din neopren, au un miez de spumă care ajută la absorbția împotriva impacturilor din zona pieptului în cazul diferitelor tipuri de accidentări. Este normal ca practicanții de kiteboarding, wakeboarderii și schiorii de apă să poarte vestă. Atingerea unei viteze mari pe apă este periculoas și poate face diferența între o coastă ruptă sau doar o vânătaie minoră.

Există o gamă largă de veste de impact care se potrivește stilului tău. Unele sunt concepute ca unisex, în timp ce altele sunt specifice sexului feminin sau masculin. Acestea variază de asemenea, în funcție de sportul pe care îl practici. Vestele de wakeboard oferă cea mai mare protecție și au spumă care îți acoperă întregul trunchi. Vestele de kiteboarding sau kitesurfing sunt concepute pentru a se potrivi sub ham, oferindu-ți mai puțină protecție în această zonă, dar în același timp vesta nu te va încurca în timpul sesiunii de kiting.

Este o vestă de impact ca o vestă de salvare?

Pe scurt, nu. Vestele de impact sunt concepute pentru protecție, în timp ce vestele de salvare și dispozitivele de ajutor pentru flotabilitate sunt făcute pentru a te menține pe linia de plutire. Unele stiluri îți vor oferi un grad de flotabilitate, dar nu există niciodată garanția că acesta va fi 100% suficient pentru plutire. Cu toate acestea, avantajul unui zmeu sau a unei veste de schi nautic este că sunt mai ușoare și îți oferă un spațiu mai mare de mișcare.

Dacă nu ești vreodată sigur ce nivel de protecție sau flotabilitate îți va oferi vesta, poți verifică individual specificațiile produsului pentru a fi sigur.

Dacă ai nevoie de ceva care să te țină la suprafață, consultă selecția noastră de veste de salvare și ajutoare pentru flotabilitate.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții