Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Plată sigură și ușoară

Puteți plăti cu:

  • Visa și Visa Electron, Mastercard, JCB
  • Plata în avans (Prepay) prin Transfer Bancar
  • Plată la livrare

Plată sigură online

SkatePro utilizează Altapay și Adyen ca modalitate de tranzacție. Atât Altapay cât și Adyen sunt certificate după standardul de securitate cheie din industria de plăți (PCI DSS certificat ca furnizori de servicii de nivel 1). De asemenea, respectă regulamentul Uniunii Europene aplicabil furnizarea de servicii de plată (Directiva UE 2015/2366).

Toate informațiile pe care le oferiți la efectuarea plății sunt criptate cu SSL de 256 biți. Detaliile de plată pot fi citite doar de Altapay / Adyen, ceea ce înseamnă că SkatePro nu vă poate vedea niciodată detaliile cărții de credit.

Suma plății dvs. este rezervată de Altapay / Adyen și se scade din contul dvs. numai după ce comanda dvs. este expediată. SkatePro nu poate percepe niciodată mai mult decât valoarea achiziției.

Valitor secure payment

Brand de încredere din 1996

SkatePro este dedicat să împărtășească pasiunea sporturilor de acțiune cu clienții săi din 1996. Încă de la început, am avut plăcerea de a fi în contact cu peste 1 milion de clienți din Europa și America de Nord.

SkatePro respectă și este reglementată de legislația europeană în domeniul comerțului electronic.

Plata cu cardul

Dacă alegeți să utilizați cardul dvs. de debit pentru a plăti online, sunteți mai bine garantat decât în ​​lumea fizică:

  • Puteți face ca banca dvs. să respingă o plată atunci când primiți rezumatul plății.
  • Nu sunteți responsabil dacă cardul dvs. este folosit greșit într-un magazin online.
 
SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții