La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților
Oferte speciale și promoții  -  Afișează ofertele
×
Meniu

Vâsle SUP

  Filtru
Brand-uri

De ce ai nevoie de o vâslă SUP?

Poți cumpăra cea mai bună placă din lume, dar fără o vâslă adecvată, potențialul plăcii tale nu te va duce prea departe. Poți spune că cea mai bună vâslă SUP este cea care îți face munca cea mai ușoară. În funcție de nevoile tale vâsla poate varia.

Dacă te dai în principal pe ape plate, obiectivul tău este să găsești ceva ușor, cu unghiul și suprafața potrivite, pentru ca rezultatul sa fie o lovitură eficientă și puternică.

Dacă deți o placă comună, pe care familia o schimbă, probabil că vei dori o paletă de sprijin care să fie reglabilă și durabilă.

Din ce material ar trebui să fie paddle SUP-ul?

La fel ca majoritatea echipamentelor de surf, vâslele pentru vâslire sunt produse în diferite materiale.

Vâslele din fibre de carbon sunt performante și ușoare. Paletele din carbon sunt disponibile atât în lungime fixă, cât și cu opțiuni reglabile. Dacă scopul tău este de a reduce la minimum greutatea, o paletă de carbon într-o lungime fixă ar trebui să fie alegerea ta.

Dacă ai un buget, o paletă SUP din Aluminiu ar putea fi alegerea ta.

O vâslă din lemn este de obicei construită dintr-o singură bucată. Acest lucru oferă un aspect clasic și un design mai ușor. O paletă SUP din lemn te poate costa puțin mai mult, dar este foarte elegantă și este de obicei folosită ca decor pe perete.

Fibra de sticlă este alegerea dacă sunteți în căutarea unei palete, care să echilibreze costul cu performanța. Un material versatil și ușor.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții