Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Protecție sporturi nautice

Fii în siguranță în timpul distracției pe apă

Sporturile acvatice sunt foarte distractive, dar dacă nu purtați protecție adecvată puteți suferi răni grave. Protecția de care ai nevoie depinde de tipul de activități sportive pe care le practicați. Selecția noastră conține protecție pentru toate tipurile de sporturi nautice, cum ar fi SUP, wakeboarding și surfing.

În general, este întotdeauna o idee bună să ai o cască certificată pentru sporturi nautice, precum și o vestă de salvare sau echipament de flotabilitate. Nu uita că lovirea apei la viteză mare poate fi la fel de dură ca betonul, astfel, căștile pentru sporturi nautice sunt special concepute pentru a absorbi acest impact.

Dacă ești pasionat de wakeboarding sau kitesurfing, vesta de impact este o necesitate de care nu te poți lipsi. Vestele de wakeboarding vor reduce impactul asupra corpului în cazul în care te accidentezi la viteze mari și ajută la prevenirea vânătăilor sau a unor leziuni mai grave.

Veste de salvare sau dispozitive de flotabilitate?

Acestea arată semănător însă au funcționalități complet diferite. Vestele de salvare sunt concepute pentru a vă menține pe linia de plutire chiar dacă nu puteți înota sau sunteți inconștient. Ele sunt construite cu un guler pentru a vă susține gâtul și pentru a vă asigura că fața rămâne deasupra apei.

În schimb, vestele de flotabilitate sunt făcute astfel încât să puteți înota cu ușurință în timpul purtării acestora. Acestea sunt mai potrivite pentru sporturi acvatice mai blânde și nu oferă atât de multă flotabilitate în comparație cu o vestă de salvare. Pe scurt, dacă este posibil să sari și să ieși din apă mai des, atunci alege o vestă de flotabilitate. Dacă participați la activități rapide în care nu intenționați să stați efectiv în apă, atunci alegeți o vestă de salvare.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții