×
Meniu

Protecție sporturi nautice

Întotdeauna în siguranță cu o protecție suplimentară pentru sporturile nautice

Chiar dacă practici sporturi extreme preferate pe apă, nu te lăsa păcălit. Sporturile nautice pot fi extrem de periculoase și este important să porți echipamentul de protecție potrivit. Nimeni nu dorește să aibă daune la cap sau la corp.

De la veste de salvare, căști de wakeboard și veste de wakeboard - avem fiecare echipament de protecție de care ai putea avea nevoie.

Dispunem de o gamă largă de echipamente de protecție pentru sporturile nautice potrivite tuturor. Indiferent de nivelul tău de performanță, avem echipamente de protecție pentru sporturi nautice accesibile și de înaltă calitate. Echipamentul nostru de protecție poate fi folosit pentru paddle boarding, kitesurfing, SUP, wakeboarding și schi nautic. Avem produse de la mărci de top.

Folosește o cască pentru sporturile nautice

Este foarte important să purtați o cască, dacă practicați sporturi nautice precum wakeboarding sau kitesurfing, dar și dacă faci surf aproape de țărm sau stânci. În acest scop, vei găsi toate căștile noastre de protecție în subcategorie.

Vestă de salvare sau ajutor pentru flotabilitate?

Toată flotabilitatea și vestele de salvare pe care le veți găsi aici la SkatePro poartă marcajul CE, care a fost obligatoriu pentru acest tip de produse în cadrul Economic European (Toți cei 28 de membri ai UE plus țările AELS Islanda, Norvegia și Liechtenstein. De asemenea, Elveția și Turcia)

Toate produsele din această categorie sunt, de asemenea, aprobate ISO.

Reține că oferim două tipuri de bază de produse din această categorie: ajutor pentru flotabilitate (veste) și veste de salvare.

Nivelul de flotabilitate al produselor decide în ce categorie aparțin. Flotabilitatea este măsurată în Newton (N) 100N = 10 kg de flotabilitate. Vestele noastre sunt testate și împărțite în următoarele categorii:

50N - Ajutor pentru flotabilitate (ISO12402-5)

Acest tip de vestă nu are guler de susținere, ceea ce înseamnă că nu te va ține pe spate dacă ești inconștient. Produsele etichetate cu 50N sunt adesea folosite pentru wakeboarding, schi nautic și kitesurfing.

100N - Veste de salvare (ISO12402-4)

Produsele 100N sunt potrivite pentru sporturi nautice precum caiac, schi nautic, canotaj și pot fi utilizate de adulți și copii.

Dacă ai întrebări în timp ce alegi echipamentul de protecție sau ai nevoie de sfaturi despre unde să călătorești? Nu ezita să ne contactezi sau să ne suni și îți vom vorbi despre toate opțiunile.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții