Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

12 Standard ICS Pro Scooter Kit

(2)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Această configurație completă pentru scuter este pregătită pentru orice bară și clemă ICS-10 supradimensionată care să se potrivească cu ea. Este prevăzut cu punte, frână, furcă, sistem de compresie, roți, axe și rulmenți, toate montate și gata de utilizare.

A fost un vis de mult timp și un vis personal al fondatorilor Ethic de a veni cu un standard care să se potrivească cu tendința din industria scuterelor de a merge mai mare atât la trucuri cât și la piese.

Cu configurații din ce în ce mai înalte, mai late și mai lungi, a existat o zonă care a fost trecută cu vederea pe tot parcursul procesului - rulmenții și axele sunt încă dimensionate pentru configurații mai mici.

Acesta este locul unde Ethic a găsit un punct de îmbunătățire excelent. Schimbând roțile la 30 mm în lățime și potrivindu-le cu axe de 12 mm și rulmenți 6001. Această combinație face ca această configurație de trotinetă să fie mult mai puternică și, de asemenea, mai durabilă.

Acest kit de trotinetă vine complet montat și gata de rulare odată montat pe bara și clema supradimensionată aleasă de dumneavoastră.

Notă:

  • Deoarece aceasta este o componentă de scuter profesionist avansat foarte tehnică, trebuie să aveți un anumit nivel de îndemânare pentru a o conduce în mod corespunzător. Pentru a utiliza toate caracteristicile sale minunate, trebuie să fiți un rider antrenat cu un nivel cel puțin intermediar. Dacă nu sunteți deloc antrenat, puteți ajunge să vă deteriorați piesele și să le vedeți cum se rup prematur din cauza utilizării incorecte.
  • Deoarece această configurație folosește axe, distanțiere, roți și rulmenți unici - o puteți asorta doar cu piese de schimb specifice Ethic. Asigură-te că verifici diametrul axei - 12 mm - și lățimea roților - 30 mm.
  • Are plăci de acoperire sudate în față și în spate pentru a evita căderea de resturi etc. în puntea scuterului, aceste plăci nu au niciun efect asupra performanței și nici asupra durabilității dacă sunt fisurate sau distruse. Acestea se pot crăpa cu ușurință.

Kitul include:

  • Puntea Ethic Iconoclast
  • Distanțiere pentru puntea Ethic Iconoclast
  • Furcă Ethic Nemesis ICS-10
  • Rulmenți Ethic 6001
  • Roți Ethic Calypso 125mm
  • Ethic Pegless 12mm axul furcii Ethic Pegless 12mm
  • Ethic Pegless 12mm ax de punte Ethic Pegless 12mm
  • Kit de compresie Ethic ICS-10
  • Ethic New Standard Nylon Brake

Piese compatibile

Găsește produse compatibile cu Ethic 12 Standard ICS Pro Scooter Kit:

Compatibil cu

Specificații

Lățime Deck:
12.5cm (4.9")
Lungime Deck:
57cm (22.4")
Diametru Roți:
125mm
Lățime Butuc Roată:
30mm
Greutate:
2220g
Material:
Aluminiu 6000 Series
Gradul de tratare al materialului:
T6
Design Deck:
Dintr-o bucată
Formă Dropout:
Peg-cut
Concav:
Da
Headtube lungime:
100mm
Head set:
Inclus (fără filetare)
Tipul headset-ului:
Integrat 1 1/8"
Grind plate:
Da
Distanțiere Deck:
Inclus
Frână tip:
Frână Flex Fender
Frână/Aripă:
Inclus
Șurub de fixare Frână:
Inclus
Osii:
Inclus
Diametru osie:
12mm
Lungime osie deck:
65mm
Griptape:
Nu este inclus

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (2)

worst deck with worst compression, only the wheels are good
iulian iordache
05/06/2020
Recenzie: 1 din 5!
Răspuns de la SkatePro:  Multumim pentru timpul acordat acestui review si ne pare foarte rau de experienta neplacuta cu produsele noastre. Va rog sa ne scrieti un email la adresa email@skatepro.ro si sa trimiteti poze cu problema, iar noi vom incerca sa o rezolvam cat mai repede posibil.
Afișează toate 2 recenziile
SkatePro