×
Meniu

Trotinete

Important de știut

Trotinete pe gustul tuturor

S-au întâmplat multe de la reinventarea trotinetelor „moderne” de la sfârșitul anilor ’90, când noul model de trotinetă din aluminiu a intrat pe piață. Aceste trotinete erau pliabile și foarte practice, ceea ce le-a făcut să devină populare.

Dar, în timp ce trotinetele freestyle au devenit un sport popular, industria de trotinete a avut parte de o cerere mai mare de trotinete pro, care sunt concepute pentru trick-uri în skate park sau pe stradă.

În zilele noastre, atât calitatea, cât și tehnologia trotinetelor sunt foarte înaintate în comparație cu modelele de începutul anilor 90.

Puteți găsi în continuare trotinete pliabile și reglabile, care este foarte populare pentru transport. Când vine vorba de trotinete freestyle făcute pentru a face trick-uri, brandurile promovăm realizează scutere complete și piese de scuter, de înaltă calitate, care răspund cerințelor riderilor, de la începători la rideri pro.

Trotinete Freestyle

Aceste trotinete, cunoscute și ca trotinete de trick sau stunt, sunt folosite de obicei în skatepark, zone urbane sau parcări. Este un sport tehnic și intens, iar datorită acestui fapt, trotinetele sunt expuse la presiune și uzură masivă. Nicio trotinetă nu rezistă pe viață, dar trotinetele de freestyle moderne sunt foarte rezistente. Poți găsi o gamă largă de componente personalizate, pentru a putea construi trotineta preferată. Trotinetele personalizate de obicei constau în mai multe piese de la diferiți producători montate pe aceeași trotinetă și asamblate de experți.

Trotinete cu roți mari

Pentru transport, recomandăm trotinete cu roți mari (120mm sau mai mult). Aceste trotinete sunt de obicei fabricate pentru adulți, dar pot fi folosite și de către copii. În multe cazuri acestea pot fi pliabile, făcându-le mai ușor de transportat în tren, autobuz la școală sau la lucru. Roțile mari sunt mai puțin sensibile la denivelările din asfalt, și au o mai bună stabilitate și viteză decât cele cu roți mici. Trotinetele cu roți mari din plastic sunt cele mai des întâlnite, dar sunt și cele ce trebuie evitate. Roțile din plastic nu sunt așa plăcute atunci când folosiți trotineta și sunt foarte ușor de stricat.

Pentru a afla mai multe despre trotinete, poți citi ghidul nostru: Cumpărarea Trotinetelor.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții