Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu
CCM

Tacks 9080 Patine Hockey

(2)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Gheata 9080 de la CCM a fost actualizată cu o potrivire anatomică mai mare și o durabilitate mai mare. Pachetul sfert este creat cu tehnologia 3D-lasted, oferind jucătorului o senzație excelentă de blocare a călcâiului, iar întreaga gheată se adaptează mult mai bine la curbele piciorului. Gheata este foarte ușoară și are un miez termoformabil cu o căptușeală realizată din materialul TotalDri, care asigură ca interiorul ghetei să rămână cât mai uscat posibil.

Protecția împotriva mușcăturii de șiret este asigurată de o limbă întărită de 10 mm grosime pentru un confort și o protecție sporită.

Partea inferioară este formată din suportul SpeedBlade 4.0 de la CCM cu patine SpeedBlade din oțel inoxidabil. Atașați acest lucru la o talpă exterioară TPU rigidă, concavă și întărită, cu un sistem de evacuare care promovează un transfer de energie mai eficient prin fiecare pas și ați obținut o pereche de patine frumoase pentru o utilizare pe termen lung.

Notă: Vă recomandăm întotdeauna să faceți ascuțiți o patină de acest calibru la stadionul de hochei pe gheață din localitate sau la un specialist local.

Pe baza experienței noastre cu CCM, am decis să listăm patinele cu mărimi potrivite cu mărimile reale ale pantofilor. Așadar, atunci când vă alegeți un patin nou, pur și simplu potriviți-l cu mărimea actuală a pantofilor.

CCM folosește propriul tabel de conversie și a etichetat cutiile produselor cu propriile "mărimi UE". Acest lucru înseamnă că, cel mai probabil, cutia nu se va potrivi cu mărimea selectată de dumneavoastră, motiv pentru care vă îndemnăm să încercați patinele înainte de a le trimite înapoi.

Specificații

Caracteristici Căptușeală:
Încorporat, În formă anatomică
Lamă înlocuibilă:
Da
Material Gheată :
Compozit
Material Căptușeală:
Microfibră
Boot/Shell tip:
Tare
Închidere:
Șireturi
Greutate:
707g
Cuff:
Suport lateral ridicat
Talpă exterioară:
Composite exhaust
Material Lamă:
Oțel inoxidabil
Ascuțitul lamei:
Nu este necesar
Toepick:
Nu

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (2)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (2 recenzii)

SkatePro