Reduceri de iarnă
Reduceri de sezon: final de iarnă   -  FOLOSEȘTE ACEST COD WINTER10  -  Click aici
×
Meniu

Hochei pe Gheata

Hocheiul pe gheață este un sport ce necesită mult echipament. Avem o gamă largă de echipamente pentru hochei, de exemplu: patine de hochei, crose și alte accesorii. Fie că doar acum te-ai apucat de acest sport sau ești profesionist și joci într-o echipă, avem echipamente de hochei ce se potrivesc oricărei nevoi.

Echipament pentru hochei – Ce să port?

Hocheiul pe gheață este un sport de contact, ceea ce înseamnă că pe parcursul unui meci va fi foarte mult contact fizic. Asta face ca hocheiul să fie un sport cu risc ridicat de accidentări. Datorită agresivității acestui sport, este important să porți echipament de protecție atunci când îl practici. Acest echipament include căști, protecții de umeri, cotiere, protecție dentară, mănuși de protecție, pantaloni de hochei și tibiere. În plus față de echipamentul de protecție, patinele de hochei și crosele pentru hochei sunt o parte esențială a echipamentului. Dacă ești în căutare de echipamente de protecție, patine sau crose, atunci poți vizualiza aceste categorii.

Mai multe despre hochei

Hocheiul pe gheață este un sport ce se joacă cu 2 echipe de câte 6 jucători, din care unul este portar. Cei 5 jucători sunt împărțiți în 3 atacanți și 2 fundași. Un meci durează 60 de minute, dar se poate prelungi dacă este cazul.

Acest sport, hocheiul pe gheață, a avut de-a lungul timpului mai multe denumiri și reguli. Una din primele versiuni ale sportului era similară cu golful, doar că pe gheață. Din 1800, hocheiul s-a dezvoltat în așa fel încât în 1875 au apărut primele meciuri organizate de hochei. Jucătorii de hochei profesionist există de la începutul secolului 20.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții