Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Rainbow Julien Cudot Pro Role Agresive

(3)
Video
Video
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

De la începător la profesionist, patina Trigger Julien Cudot Pro oferă un răspuns maxim datorită unei concepții compozite hibride. O patină subțire și precisă, realizată cu o căptușeală ultra-confortabilă cusută pe un softboot din piele și o manșetă cu opțiune de tăiere în V.

Softboot-ul este compus din două piei cusute manual pe liner și lipite sub carcasă. Căptușeala este căptușită cu două spume de densități diferite. O spumă mai densă în jurul piciorului, de la degetele de la picioare până la călcâi, și o spumă mai flexibilă și mai căptușită la gleznă și pe partea superioară a piciorului, pentru a reduce stresul asupra articulațiilor și ligamentelor. Limba este căptușită pe ambele spume, pentru o potrivire perfectă și pentru confortul piciorului dvs. atunci când strângeți șireturile. La interior, o talpă din plastic și spumă și un amortizor pentru o călărie fără probleme.

Cadrul ușor Trigger vine cu "roți" basculante încorporate ca un design anti-cutremur și este prevăzut cu șuruburi de operare cu o singură mână.

Manșetă modulară cu tăiere în V datorită liniilor predefinite pe marginile superioare și inferioare, oferindu-vă posibilitatea de a alege să mergeți cu o manșetă înaltă pentru un suport rigid sau tăiată pentru o mai mare flexibilitate a gleznei.

Specificații

Diametru Roți:
57mm
Duritate Roți:
90A
Tip Cadru:
Freestyle, Profil Anti-rocker
Boot/Shell tip:
Dintr-o bucată, Semi-moale
Caracteristici Căptușeală:
Încorporat, V-Cut, Amortizor, În formă anatomică, 2-straturi, With lacing
Închidere:
Șireturi, Powerstrap, Cataramă
Precizie Rulmenți:
ABEC-7
Roți pentru grind:
Nailon
Material Cadru:
Compozit
Diametru maxim roți:
60mm
Material Gheată :
Textil, Compozit, Piele
Material Căptușeală:
Mesh, Piele, Spumă, Fleece
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Montarea:
UFS
Soulplate:
O bucată
Placa de Backslide:
Încorporat
Greutate:
1780g
Recomandat pentru:
Aggressive skating
Afișează toate

Recenzii   (3)

These are the most comfortable skates I have ever worn . These skates fit true to size and have a lot of flexibility and support at the same time . They do what your feet want them to do . These skates are perfect for all levels of rollerblading whether ur a beginner or advanced pro . ;)
brandon. reubens. (Salford,Manchester)
14/03/2016
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 3 recenziile
SkatePro