×
Meniu

Role Quad & Role Inline

Important de știut

Role pentru toată lumea

La SkatePro vei găsi role pentru copii, femei și bărbați de toate vârstele și nivelele de experiență. Rolele sunt disponibile în diferite versiuni, proiectate pentru diferite scopuri. Cel mai folosit model sunt rolele de inline, unde roțile sunt într-o singură linie. Dar, sunt o mulțime de oameni ce preferă rolele quad, unde roțile sunt montate în perechi asemenea unui skateboard.

Role de inline sau rollerblades

Există o multitudine de role inline create specific pentru fitness, viteză, hochei, patinaj agresiv sau freeskate / freestyle. Rolele de inline oferă o mai bună stabilitate direcțională decât alte tipuri de role. Totodată acestea sunt un tip de role foarte populare, motiv pentru care vei găsi o selecție mare de role și piese de schimb pentru acestea.

Role Quad

Multe persoane consideră că rolele quad sunt rolele originale, acestea fiind foarte populare în prezent. Tehnica de patinaj pe aceste role este diferită, de aceea unele persoane consideră rolele quad mai ușor de controlat. Acest role sunt cunoscute și ca rollerblades sau retro skates, din moment ce au fost primele de pe piață. Unii adulți preferă rolele quad deoarece au învățat să patineze pe acest tip de role când erau copii, fapt care creează un sentiment de nostalgie în inimile lor. În cadrul sportului, Derby skating, rolele quad sunt rolele standard folosite, dar acestea sunt foarte bune și pentru dans sau disco skating.

Dacă nu sunteți siguri ce tip de role ar trebui să alegeți, puteți citi mai multe despre diferitele tipuri de role în ghidul nostru despre achiziție role.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții