×
Meniu
YOW

Hossegor Power Surfing Series Surfskate

(1)
1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Tremură pe străzi cu YOW Hossegor Power Surfing Series Surfskate și experimentează adrenalina surfingului, indiferent unde te afli.

Acest surfskate complet este construit cu materiale premium și conceput pentru a oferi o senzație autentică de surfing pe uscat. Puntea de 29 de inci (74 cm), confecționată din arțar robust, are un kicktail elegant pentru manevre dinamice și viraje receptive.

Camioanele inverted kingpin proiectate meticulos, echipate cu suspensii standard și funcționalitate carving, oferă o stabilitate excepțională și capacități de carving de neegalat. Combinat cu roțile de 66 mm cu rulare lină, acest surfskate vă permite să curgeți pe străzi, să imitați mișcările de surf și să savurați libertatea de a merge pe valuri pe orice teren.

Hossegor Power Surfing Series Surfskate de la YOW este partenerul perfect pentru surferii experimentați care tânjesc să-și mențină abilitățile în timpul perioadelor plate sau pentru cei dornici să experimenteze emoția surfingului dincolo de plajă. Îmbrățișează stilul de viață de surf și îmbarcă-te într-o călătorie fără sfârșit cu fiecare împingere.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
17" (43.2cm)
Lungimea nasului:
3.28"
Lungime coadă:
5.4''
Lungime Deck:
29" (74cm)
Lățime Deck:
9.5" (24.1cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

Recenzii   (1)

Nu există nicio recenzie in limba engleză. Afișați recenzii la alte limbi (1 recenzii)

SkatePro