×
Meniu

Skateboards, Longboards & Cruiser Skateboards

Important de știut

Alege un board potrivit pentru tine

Oferim o selecție largă de plăci pentru diferite stiluri de riding. Indiferent dacă te interesează un skateboard, longboard sau cruiser, avem o selecție potrivită nevoilor tale.

Ce board ar trebui să alegi?

Toate plăcile au avantaje diferite. Care dintre ele este potrivită pentru tine depinde de stilul pe care îl preferi.

Skateboard-uri

Poți folosi skateboard-uri fie pentru stradă sau pentru skate-park-uri. Dacă dorești să mergi pe stradă, ar trebui să alegi roți mici, deoarece acestea te vor aduce mai aproape de sol și îți vor oferi stabilitate. Dacă dorești sa faci trick-uri pe rampe, puți folosi roți mai mari. Materialul plăcilor de skateboard este arțarul canadian care este cel mai rezistent. Arțarul este excelent pentru plăcile de skateboard, deoarece este foarte rezistent și iși va păstra forma în ciuda impacturilor și a aterizărilor dure.

Longboard-uri

Longboard-urile sunt disponibile în diferite variante. Poți folosi un longboard de carving, cruising, pentru downhill, pentru freeride/freestyle sau chiar dans. Longboard-urile Cruiser sunt excelente pentru începători și pentru toți cei care doresc să se plimbe pe străzi. Longboard-urile downhill sunt proiectate pentru viteză mare și viraje strânse, folosite pe drumurile în panta. Plăcile Freeride/Freestyle sunt minunate dacă dorești să faci trick-uri pe suprafețe uniforme. Cele pentru dans au o placă lungă care îți vor permite să mergi sau să „dansați” în timp ce te dai pe ea, având o ușoară flexibilitate. Deck-urile Longboard-ului nu sunt neapărat fabricate numai din arțar. Bambusul și fibra de sticlă sunt, de asemenea, materiale obișnuite pentru aceste deck-uri.

Cruiser Skateboard

Skateboard-urile Cruiser sunt disponibile cu deck-ul din lemn sau plastic. Cruiserele de lemn au de obicei aproximativ aceeași dimensiune ca skateboard-urile convenționale, cu un design diferit. Cruiserele din plastic sunt de obicei destul de mici și, prin urmare, sunt ușor de manevrat și transportat. Atât cele din lemn, cât și cele din plastic au roți destul de mari și moi, pentru o plimbare rapidă, dar agreabilă. Plăcile de cruising sunt foarte populare, deoarece sunt ușor de folosit în zonele urbane, iar desenele colorate și creative ale plăcilor sunt considerate accesorii moderne pentru stilul de viață.

Wave skate-ul

Waveboard-urile sunt destul de diferite de alte plăci. În loc de un deck, acestea au două plăci de deck combinate de o bară de torsiune. Creezi impuls pe placa de val prin răsucirea celor două plăci de deck în direcții opuse. Din acest motiv, placa de waveboard se diferențiază de skateboard-uri atât în ​​design, cât și în tehnică.

Skateboard-uri de zăpadă

Un skateboard de zăpadă are similitudini atât cu un skateboard, cât și cu un snowboard. Cu un skateboard de zăpadă, ai ocazia să te joci și să faci trucuri pe zăpadă - chiar și atunci când cantitatea de zăpadă este foarte mică. Avantajul skateboardului de zăpadă este că este mai ușor de utilizat și de adus decât un snowboard, deoarece nu ai nevoie de ghete de snowboard și nici de legături atunci când utilizezi un skateboard de zăpadă.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții