×
Meniu

Plăci surfskate

Ce sunt plăcile de surfskate?

Plăcile de surfskate, cunoscute și sub denumirea de surf skateboard-uri, sunt plăci care îți permit să „surfezi” pe suprafețe dure. Aceste plăci de surfskate își propun să aducă cea mai bună și mai autentică senzație de surf pe străzi, unde atât „surferii” avansați, cât și cei începători pot practica ridingul tip surf. Surfskatingul este foarte distractiv pentru toate abilitățile, dar necesită puțin mai multă practică în comparație cu skateboardingul și longboardingul.

Cum funcționează plăcile surfskate?

Skateboard-urile de surf îți vor oferi o experiență de călărie foarte diferită în comparație cu skateboard-urile și longboard-urile tradiționale. Surfskates au o axă specială pe partea din față a plăcii, care vine cu un adaptor pentru surf skate. Acest lucru mărește capacitatea de întoarcere a surfskate-ului, permițând un spațiu mult mai mare de mișcare și luarea virajelor mai strânse și mai line.

Datorită acestui design, cu un surfskate vei putea prinde viteză de-a lungul drumului fără a fi nevoit să pui piciorul jos. Dacă ai experiență în surfing, vei descoperi că senzația este asemănătoare cu cea de a fi pe apă. Astfel, folosirea unei plăci surfskate poate fi o practică utilă pentru viitoarea ta experiență de surfing.

Cum să îți alegi surfskate-ul potrivit?

Alegerea surfskate-ului potrivit depinde de înălțimea, greutatea și experiența ta. În general, cu cât înălțimea și greutatea ta sunt mai mari, cu atât ar trebui ca placa să fie mai lungă. Dacă abia îți începi aventura în surfskate și ai puțină experiență în skateboarding sau longboarding, atunci o placă mai lungă îți va oferi mai mult control și stabilitate. Riderii cu mai multă experiență și cei care exersează adesea pe valuri, pot alege o placă de surfskate, care necesită un echilibru mai delicat.

Vrei să afli mai multe despre surfskating? Consultă Ghidul nostru de surfskating pentru începători.

SkatePro
Politica de confidențialitate Cookies Termeni si condiții