×
Meniu
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Plimbă-te pe străzi cu grația și stilul unui surfer cu YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate, cea mai bună cursă pentru cei care aspiră să planeze pe valuri și pentru pasionații experimentați de sporturi nautice deopotrivă.

Confecționat din arțar de calitate superioară, acest surfskate se mândrește cu rezistență, durabilitate și flexibilitate excepționale, asigurând o plimbare lină indiferent de teren. Cu o lungime generoasă a punții de 30 de inci și o lățime de 9,5 inci, YOW Huntington Power oferă un spațiu amplu pentru o poziționare confortabilă a picioarelor și o manevrabilitate ușoară.

Având un design unic kicktail, acest surfskate permite trucuri fără efort și viraje ascuțite, dându-vă posibilitatea de a vă canaliza surferul din interior chiar și atunci când valurile nu sunt nicăieri de găsit. Echipat cu roți de 66 mm cu alunecare lină și camioane cu kingpin inversat receptiv, acest surfskate oferă o senzație de surfing de neegalat pe teren solid.

Fie că vă plimbați pe străzile orașului, vă plimbați pe trotuarele de pe plajă sau pur și simplu vă perfecționați abilitățile de surfing în skatepark-ul local, YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate este partenerul dumneavoastră perfect. Experimentați emoția surfingului, oricând și oriunde, și îmbrățișați posibilitățile nelimitate ale acestei plimbări versatile și antrenante.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
17" (43.2cm)
Lungimea nasului:
2.78"
Lungime coadă:
5.91''
Lungime Deck:
30" (76.2cm)
Lățime Deck:
9.5" (24.1cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro