×
Meniu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
7 buc
8 buc
9 buc
10+
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

YOW Padang Padang Padang Power Surfing Series Surfskate este un must-have pentru orice surfer care dorește să își îmbunătățească abilitățile sau pur și simplu să se bucure de senzația de a face surf pe uscat. Având o punte de arțar de 34 de inci cu o lățime de 10 inci, acest surfskate oferă o platformă stabilă și confortabilă pentru riderii de toate nivelurile de îndemânare. Ampatamentul de 18,5 inch și lungimea cozii de 6,69 inch îl fac ușor de manevrat, în timp ce lungimea nasului de 4,61 inch oferă un spațiu amplu pentru plasarea picioarelor. De asemenea, kicktail-ul permite manevre și trucuri mai agresive.

Acest surfskate vine complet cu un set de camioane Inverted kingpin de înaltă calitate și roți de 66 mm cu capacități de carving. Designul inverted kingpin oferă o cursă lină și receptivă, în timp ce roțile late asigură stabilitate și aderență. Această combinație de componente face ca YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate să fie perfect pentru a exersa manevrele de surfing, carving și pumping.

Cu o construcție durabilă și componente de înaltă performanță, YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate este construit pentru a dura. Fie că sunteți un surfer experimentat care dorește să își îmbunătățească abilitățile sau sunteți la început și doriți să experimentați emoția surfingului pe uscat, acest surfskate este alegerea perfectă.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
18.5" (47cm)
Lungimea nasului:
4.61"
Lungime coadă:
6.69''
Lungime Deck:
34" (86.4cm)
Lățime Deck:
10" (25.5cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro