×
Meniu

Fish Surfskate

1 buc
Nr.
1 buc
2 buc
3 buc
4 buc
5 buc
6 buc
Cantiate limitată disponibilă
Adaugă în coș
  Salvează pentru mai târziu
Livrare 3-4 zile lucrătoare
365 de zile pentru retur

Vezi și

Descriere

Du-ți experiența de surfing pe străzi cu Long Island Fish Surfskate, cea mai bună cursă pentru pasionații de carving.

Descoperă fuziunea antrenantă dintre surfing și skateboarding cu acest surfskate excepțional de la Long Island Longboards. Dezlănțuie-ți riderul de valuri din interior în timp ce navighezi pe străzile și trotuarele orașului cu un stil și o grație de neegalat.

Construit din arțar de calitate superioară, Long Island Fish Surfskate se mândrește cu o rezistență și durabilitate excepționale, asigurând o cursă lină și receptivă de fiecare dată. Dimensiunile sale compacte, măsurând 33 de inci în lungime și 10,5 inci în lățime, oferă o agilitate și un control incredibil, permițându-vă să vă strecurați prin peisajele urbane cu o precizie fără efort.

Echipat cu un diametru al roților de 66 mm și cu trucks de precizie cu kingpin inversat cu agățători standard, acest surfskate oferă o senzație autentică de surfing, replicând mișcările fluide și manevrele de carving pe care le îndrăgești. Simțiți adrenalina în timp ce vă sculptați, vă întoarceți și vă faceți drum prin orice teren, capturând emoția surfingului fără a avea nevoie de valuri.

Fie că ești un surfer experimentat în căutarea unei noi provocări sau un pasionat de skateboarding în căutarea unei noi adrenaline, Long Island Fish Surfskate este partenerul tău perfect. Experimentați echilibrul perfect între stabilitate și receptivitate în timp ce străbateți străzile, îmbrățișând posibilitățile infinite ale acestui remarcabil surfskate. Alăturați-vă revoluției surfskatelor și faceți din fiecare plimbare o aventură de neuitat.

Specificații

Material Deck:
Arțar
Bază Roată:
20.75" (52.7cm)
Lungimea nasului:
2.25"
Lungime coadă:
6.32''
Lungime Deck:
33" (83cm)
Lățime Deck:
10.5" (26.7cm)
Caracteristici Deck:
Kicktail
Diametru Roată:
66mm
Tip Axă:
Pivot Inversat, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Produse Populare

Afișează toate

De la același brand

SkatePro