Produsul este vândut și NU va mai reveni în stoc. Afișează produse similare
×
Meniu

Motion Skintec Classic 17/18 Schi Fond

(2)
Produsul a fost vândut. Nu poate fi livrat.
Afișează produse similare

Produse Populare

Descriere

Schiuri perfecte pentru schiorii de agrement care caută un schi de fond de tură bine echilibrat, cu aderență fără efort. Această ediție a schiurilor clasice de fond Motion de la Atomic are sistemul Skintec super inteligent și eficient. Aceasta înseamnă că schiurile au piei de mohair în zona de kick la baza de sub picioare și acest lucru vă permite să vă concentrați pe schiat în loc să vă gândiți la amestecul corect de temperaturi al cerii de kick din zilele noastre. Așadar, aceste schiuri fără ceară sunt un adevărat câștigător pentru schiorii începători și intermediari care caută schiuri de fond frumoase.

Recomandat: Alegeți un schi care să se potrivească cu greutatea schiorilor + o lungime a schiului cu aproximativ 25 cm mai mare decât lungimea persoanelor.

Lungimea schiului vs greutatea schiorului:
174cm - 110lbs - 143lbs
184cm - 121lbs - 154lbs
194cm - 154lbs - 187lbs
204cm - 176lbs - 209lbs

Specificații

Legături:
Nu este inclus
Bază Tip:
Piele de focă (Skin)
Ceară:
Fără ceară
Sistem de prindere compatibil:
NNN/NIS, Turnamic, SNS Clasic, Prolink
Tip Schi:
Clasic
Sidecut Schi:
48-46-51mm

De la același brand

Afișează toate

Recenzii   (2)

I was a little cynical about the possibility of enjoying waxless skis. However, these skis have far exceeded my expectations. From 35° above to 10° below zero Fahrenheit these skis have performed flawlessly! I’ve used kick wax For 35 years, but I can see myself using these skintec skis from here on out for my classical skiing. Thank you!
Ronald J Wutchiett (Bloomington)
13/01/2018
Recenzie: 5 din 5!
Afișează toate 2 recenziile
SkatePro